مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

تاریخ دقیق روز جهانی فلافل چه روزی است ؟

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



تاریخ روز جهانی فلافل در سال 1400


تاریخ روز جهانی فلافل در سال 1400 مصادف است با شنبه ، ۲۲ خرداد [ جَوزا ] ۱۴۰۰

۲۲ / ۳ / ۱۴۰۰


تاریخ روز جهانی فلافل در سال 1400 چه روزی است ؟


تاریخ روز جهانی فلافل 2021 در تقویم سال 1400


تاریخ روز جهانی فلافل در سال 1400 به میلادی مصادف است با 2021 June 12 , Saturday

12 – 6 – 2021


تاریخ روز جهانی فلافل در سال 1400 چه روزی است ؟


تاریخ روز جهانی فلافل در تقویم ۹۹ به قمری


تاریخ روز جهانی فلافل در سال 1400 به قمری مصادف است با السّبت ، ۱ ذی القعده ۱۴۴۲

۱ / ۱۱ / ۱۴۴۲


تاریخ روز جهانی فلافل در سال 1400 چه روزی است ؟


روز جهانی فلافل 1400 چه روزی است ؟


12 ژوئن ⁧روز جهانی “فلافل⁩” است. ⁧یک خوراک خاورمیانه‌ای که از نخود سرخ شده و ادویه‌ درست می‌شود.


22 خرداد ماه در تقویم مناسبت های جهانی روز جهانی فلافل نامیده شده است که در سال 1400 مصادف است با شنبه ، ۲۲ خرداد ۲۲ / ۳ / ۱۴۰۰


در کشورهای مختلف فلافل اسم‌های متفاوتی دارد، در مصر به آن «الطعمیه» می‌گویند در یمن به «باجیة» معروف است، گفته می‌شود، فلافل یک واژه قبطی است که ساکنان اولیه اسکندریه آن را ابداع کردند، آن‌ها به جای فلافل از واژه فالافل استفاده می‌کردند. فالافل یعنی دارای (فول) باقلای زیاد.


روز جهانی فلافل 1400


روز جهانی فلافل


فلافل یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌ها در خاورمیانه است که برخی تاریخ شکل گیری آن را به کشور‌هایی مانند فلسطین، مصر و سوریه نسبت می‌دهند.


مواد اولیه فلافل در بین کشور‌های جهان متفاوت است، اما به طور کلی از حبوبات درست می‌شود. فلافل انواع مختلفی دارد مثل فلافل نخود، سویا، باقلا و… همه‌ی مواد را با هم چرخ کرده و آن را با نمک و ادویه مخلوط می‌کنند و سرانجام به شکل کره‌هایی در می‌آورند و سرخ می‌کنند. در نهایت آن را با سبزیجات و نان به عنوان یک وعده غذا ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید  استئوسپرموما


در ایران فلافل آبادان و بندر عباس شهرت دارد.


فلافل یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌ها در خاورمیانه است که برخی تاریخ شکل گیری آن را به کشور‌هایی مانند فلسطین، مصر و سوریه نسبت می‌دهند.


مواد اولیه فلافل در بین کشور‌های جهان متفاوت است، اما به طور کلی از حبوبات درست می‌شود. فلافل انواع مختلفی دارد مثل فلافل نخود، سویا، باقلا و… همه‌ی مواد را با هم چرخ کرده و آن را با نمک و ادویه مخلوط می‌کنند و سرانجام به شکل کره‌هایی در می‌آورند و سرخ می‌کنند. در نهایت آن را با سبزیجات و نان به عنوان یک وعده غذا ارائه می‌دهند.


در کشورهای مختلف فلافل اسم‌های متفاوتی دارد، در مصر به آن «الطعمیه» می‌گویند در یمن به «باجیة» معروف است، گفته می‌شود، فلافل یک واژه قبطی است که ساکنان اولیه اسکندریه آن را ابداع کردند، آن‌ها به جای فلافل از واژه فالافل استفاده می‌کردند. فالافل یعنی دارای (فول) باقلای زیاد.


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *