تاریخ روز جهانی فلافل در سال 1400
تاریخ روز جهانی فلافل در سال 1400 مصادف است با شنبه ، ۲۲ خرداد [ جَوزا ] ۱۴۰۰
۲۲ / ۳ / ۱۴۰۰
تاریخ روز جهانی فلافل 2021 در تقویم سال 1400
تاریخ روز جهانی فلافل در سال 1400 به میلادی مصادف است با 2021 June 12 , Saturday
12 – 6 – 2021
تاریخ روز جهانی فلافل در تقویم ۹۹ به قمری
تاریخ روز جهانی فلافل در سال 1400 به قمری مصادف است با السّبت ، ۱ ذی القعده ۱۴۴۲
۱ / ۱۱ / ۱۴۴۲
روز جهانی فلافل 1400 چه روزی است ؟
12 ژوئن روز جهانی “فلافل” است. یک خوراک خاورمیانهای که از نخود سرخ شده و ادویه درست میشود.
22 خرداد ماه در تقویم مناسبت های جهانی روز جهانی فلافل نامیده شده است که در سال 1400 مصادف است با شنبه ، ۲۲ خرداد ۲۲ / ۳ / ۱۴۰۰
در کشورهای مختلف فلافل اسمهای متفاوتی دارد، در مصر به آن «الطعمیه» میگویند در یمن به «باجیة» معروف است، گفته میشود، فلافل یک واژه قبطی است که ساکنان اولیه اسکندریه آن را ابداع کردند، آنها به جای فلافل از واژه فالافل استفاده میکردند. فالافل یعنی دارای (فول) باقلای زیاد.
روز جهانی فلافل
فلافل یکی از محبوبترین خوراکیها در خاورمیانه است که برخی تاریخ شکل گیری آن را به کشورهایی مانند فلسطین، مصر و سوریه نسبت میدهند.
مواد اولیه فلافل در بین کشورهای جهان متفاوت است، اما به طور کلی از حبوبات درست میشود. فلافل انواع مختلفی دارد مثل فلافل نخود، سویا، باقلا و… همهی مواد را با هم چرخ کرده و آن را با نمک و ادویه مخلوط میکنند و سرانجام به شکل کرههایی در میآورند و سرخ میکنند. در نهایت آن را با سبزیجات و نان به عنوان یک وعده غذا ارائه میدهند.
در ایران فلافل آبادان و بندر عباس شهرت دارد.
فلافل یکی از محبوبترین خوراکیها در خاورمیانه است که برخی تاریخ شکل گیری آن را به کشورهایی مانند فلسطین، مصر و سوریه نسبت میدهند.
مواد اولیه فلافل در بین کشورهای جهان متفاوت است، اما به طور کلی از حبوبات درست میشود. فلافل انواع مختلفی دارد مثل فلافل نخود، سویا، باقلا و… همهی مواد را با هم چرخ کرده و آن را با نمک و ادویه مخلوط میکنند و سرانجام به شکل کرههایی در میآورند و سرخ میکنند. در نهایت آن را با سبزیجات و نان به عنوان یک وعده غذا ارائه میدهند.
در کشورهای مختلف فلافل اسمهای متفاوتی دارد، در مصر به آن «الطعمیه» میگویند در یمن به «باجیة» معروف است، گفته میشود، فلافل یک واژه قبطی است که ساکنان اولیه اسکندریه آن را ابداع کردند، آنها به جای فلافل از واژه فالافل استفاده میکردند. فالافل یعنی دارای (فول) باقلای زیاد.