مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

وضعیت بد دو شهروند ایرانی زندانی در آمریکا

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


به گزارش سلام نو به نقل از مهر، نادین اولیویه ری سفیر جدید سوئیس در جمهوری اسلامی ایران با کاظم غریب آبادی معاون امور بین الملل قضایی و دبیر ستاد حقوق بشر سازمان ملل متحد دیدار و گفتگو کرد. جمهوری ایران

دبیر ستاد حقوق بشر در این دیدار بر ماموریت معاونت بین الملل رئیس جمهور و ستاد حقوق بشر برای دفاع از حقوق شهروندان ایرانی در سراسر جهان تاکید کرد و گفت: آمریکا در یک سال گذشته دستگیر شده است. دو شهروند ایرانی به بهانه واهی دوری از تحریم ها در شرایط نامساعدی به سر می برند.

وی افزود: طبق گزارش رسانه ها یکی از این افراد رضا سرهنگ پور است. او 46 ساله است و در مونترال کانادا زندگی می کند و توسط گشت مرزی آمریکا دستگیر شد. آقای. سرهنگ پور در حصر خانگی به سر می برد و برای ادامه این حصر مجبور به پرداخت اجاره بهای بالایی است. او همچنین از خدمات پزشکی محروم شده و نگرانی های جدی در مورد سلامتی او وجود دارد. در مواردی که خدمات پزشکی محدودی به آنها ارائه می شد، صورتحساب دریافت می کردند.

دبیر ستاد حقوق بشر در بخش دوم سخنان خود با بیان اینکه ایران سیاستی را با هدف ارتقای حقوق بشر اتخاذ کرده و به دستاوردها و پیشرفت‌های چشمگیری دست یافته است که مذموم و مغایر با آرمان‌های انسانی است.

وی با اشاره به حل جدی، دقیق و سریع پرونده مرگ «مهس امینی» و انتقاد از رویکرد سیاسی برخی کشورهای اروپایی و سازوکارهای حقوق بشری، گفت: رویکرد برخی کشورهای غربی و رویه حقوق بشری سازمان ملل متحد. در این صورت با این هدف به صورت سیاسی انجام می شود و مبنایی برای حقوق بشر ندارد.

بیشتر بخوانید  رقم عجیبی از درآمد تلویزیون و رادیو از فوتبال به بیرون درز کرده است

معاون بین الملل رئیس جمهور ادامه داد: موضع کشورهای اروپایی در قبال تضییع حقوق میلیون ها ایرانی به دلیل تحریم ها چیست؟ در جلسه اخیر شورای حقوق بشر، نمایندگان اکثر کشورهای غربی حتی حاضر نشدند در سالن حضور داشته باشند و سخنان وی را درباره آثار منفی اقدامات قهری یکجانبه علیه ایران و زیمبابوه در جریان معرفی گزارشگر ویژه بشنوند. بازدید کنید. تحریم برای حقوق بشر مردم، چگونه می توانند ادعا کنند که به فکر حقوق بشر مردم ایران هستند؟!

قریب‌آبادی خاطرنشان کرد: برخی کشورهای اروپایی پناهگاه تروریست‌هایی هستند که دستانشان به خون بیش از 17 هزار شهروند بی‌گناه ایرانی آلوده است و اقدامات تروریستی علیه شهروندان ایرانی را محکوم نمی‌کنند که این امر نشان از رویکرد دوگانه و مخرب این کشورها در عرصه جهانی دارد. حوزه حقوق بشر

طرفین همچنین در مورد گسترش همکاری های حقوق بشری و قضایی گفتگو کردند.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *