روش های موثر برای کاهش قند خون در طب سنتی


غذاها و گیاهان از نظر طب سنتی در ایران در کاهش قند خون موثر هستند

با این قسمت از دلگرم کننده به روز باشید روش های موثر برای کاهش قند خون آن ها ملاقات می کنند.

یکی از مشکلات رایج مردم دنیا ابتلا به دیابت است که روز به روز بر تعداد آن افزوده می شود. یکی از مهم ترین دلایل افزایش ابتلا به دیابت رژیم غذایی نامناسب و عدم تحرک است، اما در مبارزه با این بیماری با اصلاح نوع رژیم غذایی و تحرک کافی می توان عوارض و عواقب آن را تا حد زیادی کاهش داد. ..

اگرچه بیماران باید با پزشک متخصص مشورت کرده و به توصیه های او عمل کنند، اما در مواردی که مشکل دیابت حاد نیست، می توان از گیاهان دارویی و داروهای مربوطه استفاده کرد. مشخص است که بسیاری از گیاهان به دلیل داشتن فیبر در کاهش قند خون موثر هستند. از جمله گیاهانی که اثر کاهش قند خون آنها قابل توجه است می توان به مثال های زیر اشاره کرد.

با مصرف این غذاها قند خون خود را کاهش دهید

از نکات زیر برای کاهش قند خون خود استفاده کنید


1. استفاده از فیبر محلول زمان لازم برای جذب قند خون را افزایش می دهد و از افزایش ناگهانی قند خون بعد از غذا جلوگیری می کند. بنابراین، خوردن سیب با پوست، حبوبات و سبزیجات غنی از فیبر به کنترل قند خون کمک می کند. منابع غنی فیبر محلول عبارتند از سیب، مرکبات مانند پرتقال، لیمو و گریپ فروت، توت فرنگی و غلات کامل.

2- خوردن سیب زمینی، هویج، آرد سفید و جوانه گندم آردپاشی شده ممنوع است، مخصوصا سیب زمینی هایی که شاخص گلیسمی بالایی دارند (میزان ورود قند به خون) و قند خون را به شدت افزایش می دهند.

تا حد امکان از مصرف کربوهیدرات های ساده (قند، شکر، شیرینی، مربا، آرد سفید، ژله، آب نبات و غیره) پرهیز کنید و از کربوهیدرات های پیچیده تر استفاده کنید، اما این بدان معنا نیست که هرگز نباید شکر مصرف کنید، اما توصیه می شود مصرف آن را محدود کنید. از نظر تغذیه ای بی ارزش است بنابراین سعی کنید نه تنها شما، بلکه تمام خانواده تان به فکر حذف آن از رژیم غذایی خود باشند.

4- بهترین روش مصرف نان استفاده از نان سبوس دار است و بهترین گزینه نان سنگک و نان جو است.

از چربی اضافی باید اجتناب شود زیرا چربی بالا سرعت ابتلای بدن به دیابت را تسریع می کند، به ویژه چربی های اشباع (جامد) که بر توانایی انسولین برای تأثیرگذاری بر متابولیسم گلوکز تأثیر منفی می گذارد. پس توصیه من به شما این است که چربی های قابل مشاهده گوشت (چربی که با چشم قابل مشاهده است) و پوست مرغ را جدا کنید و سینه مرغ را به ران مرغ و سایر قسمت های آن ترجیح دهید.

بیشتر بخوانید  دلایل جالب آروغ زدن

6- به جای سرخ کردن در روغن به کباب کردن، بخارپز کردن و پخت سریع ترجیح دهید. پس از پخت، سوپ را خنک کرده و چربی آن را از سطح آن جدا کرده و سپس مصرف کنید.

7. مصرف ماهی می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 50 درصد کاهش دهد، به این معنی که افرادی که در رژیم غذایی خود ماهی مصرف می کنند، نسبت به افرادی که ماهی نمی خورند، حدود 50 درصد کمتر در معرض ابتلا به عدم تحمل دیابت هستند. ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است، بنابراین مصرف ماهی حداقل دو بار در هفته و هر بار 90 گرم توصیه می شود. البته افراد دیابتی جز با تجویز پزشک نباید از کپسول روغن ماهی استفاده کنند، زیرا در تنظیم قند خون آنها اختلال ایجاد می کند.

8- پیاز و سیر (در صورت عدم مصرف آسپرین و نداشتن مشکلات گوارشی مربوط به مصرف سیر) از قدیمی ترین غذاهایی هستند که از نظر کنترل دیابت مورد توجه قرار گرفته اند و تحقیقات جدید این موارد (خام و پخته) را برجسته کرده است. بدون تمایز). پیاز می تواند با تأثیر بر متابولیسم گلوکز در کبد یا افزایش سطح انسولین یا در نهایت افزایش اثر کیفی انسولین در کاهش قند خون مفید باشد.

غذاهای رژیمی با قند خون پایین

9- کلم بروکلی سبزی بسیار مفیدی است که منبع غنی کروم است و به تنظیم قند خون به میزان مطلوب کمک می کند، حتی در برخی موارد استفاده از کروم نیاز به استفاده از قرص را برطرف کرده است. جو همچنین سرشار از کروم است. سایر غذاهای حاوی کروم آجیل، قارچ خوراکی، غلات کامل، ریواس و مخمر هستند.

10. لبنیات شما باید کم چرب باشد (به جز کودکان). ماست و شیر بدون چربی، خامه، پنیرهای پرچرب (گودا، پیتزا و…)، دوغ و کره را حذف کنید.

11. آنتی اکسیدان ها شامل ویتامین های C، E و بتاکاروتن هستند که مواد بسیار مهمی برای محافظت از سلول های بتا (سلول های انسولین ساز) هستند، بنابراین از منابعی که حاوی این ویتامین هستند استفاده کنید. ویتامین C در سبزیجات و میوه های تازه و بیشتر در مرکبات (پرتقال، گریپ فروت، لیمو و نارنگی)، کیوی، انواع توت ها، گوجه فرنگی، فلفل، هندوانه، خربزه، توت فرنگی، سیب زمینی و سبزیجات برگ سبز. بهترین منابع ویتامین E آجیل و روغن های گیاهی مانند روغن جوانه گندم، روغن آفتابگردان، روغن بادام، روغن گردو، روغن فندق، روغن ذرت و روغن زیتون است. بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) در میوه های رنگی به ویژه زرد و نارنجی و سبزیجات سبز تیره یافت می شود. مانند سیب زمینی شیرین، هویج، اسفناج، کدو سبز، خربزه، زردآلو، کلم بروکلی، گریپ فروت قرمز.
پس میوه و سبزی خام (اگر مشکل هضم ندارید) بهتر از پخته است و پخته بهتر از منجمد و بخارپز است که بخارپز شود یا آب دور بریزد.

بیشتر بخوانید  پدیده یا بیماری رینود چیست؟

12- خوردن میوه با پوست باعث افزایش تدریجی قند خون می شود. جالب است بدانید که بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی در لایه های نزدیک به پوست میوه یافت می شود، پس از میوه هایی استفاده کنید که می توان با پوست آن را جدا کرد و مصرف میوه های بسیار شیرین را ممنوع یا کاهش داد. مانند موز، انجیر، خربزه، انگور شیرین و ….

13. برخی ادویه ها فعالیت انسولین را افزایش می دهند. مطالعات نشان می دهد که دارچین، میخک، زردچوبه (همچنین برای جلوگیری از گرفتگی عروق و بیماری آلزایمر مفید است) و برگ بو فعالیت انسولین را تا سه برابر افزایش می دهند و دارچین موثرتر از سایرین است. مقدار کمی دارچین در غذاهای شیرین فعالیت انسولین را افزایش می دهد و از افزایش سطح قند خون جلوگیری می کند.

14. دانه شنبلیله حاوی ماده ای به نام galactomannan است که از دیرباز برای کنترل دیابت در ایران و سایر کشورهای شرقی استفاده می شده است. تاثیر این ماده در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 بسیار چشمگیر است و حتی منجر به کاهش چربی خون می شود.

15- مصرف 8-7 لیوان آب در روز را توصیه می کنم.

16- عادت کنید قبل از خوردن برچسب همه غذاها را بخوانید. شاید تعجب کنید که بسیاری از شیرین کننده های مصنوعی کم کالری مانند دسرهای رژیمی، نوشابه ها و غیره اغلب حاوی نشاسته و سایر قندها، چربی ها و پروتئین ها هستند که کالری بالایی دارند و قند خون را افزایش می دهند. . کم چرب یا کم چرب را نیز در نظر بگیرید. این محصولات اغلب با مواد حجیم کننده مانند مالتودکسترین و پلی دکستروز در محصولاتی مانند ماست بدون قند و بستنی کم چرب که بر سطح قند خون تأثیر می گذارند، تکمیل می شوند.

درمان دیابت نوع 2

17- غذایی که دیر هضم است قند را کندتر وارد خون می کند و زیاد آن را زیاد نمی کند. غذاهایی که در بخش های بزرگتر هستند، بسیار کندتر از غذای نرم (پوره شده) هضم می شوند. غذای پخته شده سریعتر از غذای خام هضم می شود و غذایی که رطوبت دارد بسیار سریعتر از غذای خشک هضم می شود (ذرت در مقابل ذرت پخته).

بیشتر بخوانید  همه چیز در مورد بیماری منکس

18- سعی کنید بیش از سه تخم مرغ در هفته نخورید، اما خوردن سفیده تخم مرغ تا زمانی که کاملا پخته شده باشد اشکالی ندارد. با این حال، در مورد پوست زرد، بیماران مبتلا به دیابت (گزانتوکرومی) مصرف تخم مرغ را محدود می کنند.

19- با توجه به تاکید زیاد بر کاهش مصرف نمک در این بیماران، توصیه می شود نمک سر سفره نیاورد. برچسب مواد غذایی روی مقدار نمک را بخوانید و از ادویه های سالم برای طعم دادن به غذا استفاده کنید. پنیرها را در آب بریزید و مصرف غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس را محدود یا حذف کنید.

20. سایر سبزیجات مفید برای این بیماران عبارتند از: مرزه، کلم، کدو سبز، چغندر و تره فرنگی.

21- مصرف میوه هایی مانند توت فرنگی (قند لوولوز و حاوی مقدار زیادی اسید سیالیک)، خرما (البته با احتیاط)، گلابی، گیلاس و سیب به خصوص با پوست آن را فراموش نکنید.

22. سویا ماده غذایی مفید و مؤثری است که علاوه بر قند خون، تأثیر شگفت انگیزی بر چربی خون دارد. پس از مصرف غفلت نکنید.

23. خوردن عدس در لوبیا را به این بیماران توصیه می کنم. اما در مصرف حبوبات بهتر است دقت کنید.

ساعت 24- برای پیشگیری از دیابت نوع یک (وابسته به انسولین) توصیه می شود حداقل تا یک سال از دادن لبنیات به نوزاد خودداری کنید. متخصصان تغذیه توجیه می کنند که تا حد امکان گاوها نباید با شیر مادر تغذیه شوند، به خصوص اگر خانواده آنها سابقه ارثی این بیماری را داشته باشند.

25. مهم ترین نکته برای مبتلایان به دیابت نوع یک این است که در اوج اثر انسولین یک میان وعده بخورند، زیرا 30-45 دقیقه بعد از مصرف انسولین قند خون پایین می آید که نشانه ضعف است. خودم. بنابراین توصیه می کنم میان وعده ای مانند نان و پنیر، یک لیوان شیر یا یک تکه میوه بخورید.

26. اکثر متخصصان تغذیه رژیم غذایی موثر در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی را به این گونه بیماران توصیه می کنند که در آن چربی ها به خصوص چربی های حیوانی بسیار محدود و میزان کربوهیدرات ها کم است اما غذا غنی است.فیبرها مانند حبوبات و سبزیجات غلات کامل و آجیل در این رژیم غذایی وجود دارد.

در نهایت برای آرام کردن اعصاب، توصیه می کنیم وزن خود را حفظ کنید، ورزش و ورزش در حد تعادل (حداقل سه بار در هفته هر بار به مدت 20 دقیقه) همراه با تغذیه مناسب و توجه ویژه به پیاده روی روزانه داشته باشید.

با مصرف این غذاها قند خون خود را کاهش دهید

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی تشویق

مرجان امینی


دیدگاهتان را بنویسید