نوعی کیک شکلاتی که در اواخر قرن 19 در یک هتل در شیکاگو برای خانمهای شیک طراحی شد تا هم نرم باشد که به دندان نچسبد و هم خرده های آن روی لباس نریزد.
هر کیکی براونی نیست!
مواد لازم
:: شکلات تلخ و شیرین: 5 اونس (150 گرم)
:: کره بدون نمک: یکدوم پیمانه (113 گرم)
:: پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری (15گرم)
:: شکر: یک پیمانه (200 گرم)
:: وانیل: یک قاشق چایخوری
:: تخممرغ: 3 عدد
:: آرد: سهچهارم پیمانه (95 گرم)
:: نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- فر را روشن کرده و در دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) قرار دهید. کف قالب خود را چرب کرده و کاغذ روغنی در ظرف پهن کرده بهنحوی که دیوارها پوشیده شوند.
2- شکلاتها، کره و وانیل را درون کاسهای استیل ریخته و روی بخار آب میگذاریم و هم میزنیم تا زمانیکه مواد آب شده و یکدست شوند.
3- تخممرغها و شکر را با هم مخلوط کرده و با مخلوطکن هم میزنیم تا سفید و یکدست شوند.
4- مواد خشک (پودر کاکائو، آرد و نمک) را با هم مخلوط میکنیم و کمکم به مواد درون مخلوطکن اضافه کرده و هم میزنیم.
5- محلول شکلاتی را به مواد درون مخلوطکن اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس درون قالب میریزیم و برای 25 تا 30 دقیقه درون فر میگذاریم.
6- پس از درآوردن از فر بهمدت 2 تا 3 ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم تا کاملا سرد شود، سپس برش داده و سرو میکنیم.
فوت قنادی
بهدلیل مایع بودن شکلات درون براونی نباید بعد از درآوردن از فر آن را برش زد، زیرا موجب از بینرفتن ظاهر براونی میشود.
bartarinha.ir