مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

۲ روش متفاوت برای تهیه ترشی خرمالو + نکات کلیدی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



ترشی خرمالو، یک ترشی دلچسب زمستانی


ترشی خرمالو یکی از انواع چاشنی‌ های خوشمزه غذایی است که با استفاده از خرمالوی نارس تهیه میشود. با دلگرم همراه شوید .


۲ روش متفاوت برای تهیه ترشی خرمالو + نکات کلیدی


ترشی خرمالو | طرز تهیه ترشی خرمالو


روش اول : ترشی خرمالو با تمر هندی


مواد لازم برای تهیه ترشی خرمالو و تمر هندی


  • خرمالو : ۵۰۰ گرم

  • سرکه : نصف لیتر

  • برگه زرد آلو : ۲۵۰ گرم

  • تمر هندی : نصف بسته

  • خرما بدون هسته : ۲۵۰ گرم

  • سیاه دانه : نصف قاشق مربا خوری

  • تخم گشنیز : نصف قاشق مربا خوری

  • پودر گلپر : نصف قاشق مربا خوری


طرز تهیه ترشی خرمالو و تمر هندی


  1. ابتدا خرمالو ها را شسته، خرد کرده درون مخلوط کن بریزید، تا یکدست شوند، اگر خرد کردن را با دست انجام می دهید حتما پوست آن را بگیرید تا شکل نا مناسبی به ترشی ندهد.

  2. در مرحله بعد سرکه را به مدت ده دقیقه بگذارید در روی حرارت بجوشد، زیرا جوشاندن سرکه مانع کپک زدن آن می شود، درون ظرفی سرکه بریزید.

  3. تمر هندی های هسته گرفته شده را به سرکه اضافه کرده، برگه زردآلو را که ده ساعت درون سرکه خیسانده ایم و کاملا نرم شده اند را همراه به تمرهندی و خرمای هسته گرفته شده چرخ کنید تا به صورت یکنواخت در آیند.

  4. در مرحله بعد پودر گلپر، تخم گشنیز نیم کوب، سیاه دانه و نمک را به مواد اضافه کرده، مقداری از سرکه را به مواد نرم شده اضافه کنید و طعم آن را بچشید، درب شیشه بسته و ترشی خرمالو را در مکانی خنک قرار دهید.

  5. این ترشی پس از ۱۵ روز آماده می شود. لازم به ذکر است، می توانید خرمالوها را نگینی ریز و یا خرمالو را به طور کامل درون سرکه قرار دهید.


روش دوم : طرز تهیه ترشی خرمالو به شکل درسته


مواد لازم جهت تهیه ترشی خرمالو درسته


  • خرمالو ………….. 8 عدد

  • هل سبز …………. 8 عدد

  • فلفل ……………… 8 عدد

  • سرکه سفید و نمک …………. به میزان لازم

  • زنجبیل تازه …………. 4 تکه کوچک


طرز تهیه ترشی خرمالو درسته


  1. خرمالوها را شسته و می گذاریم تا خشک شود. به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل پر می کنیم.

  2. خرمالوها را در یک ظرف شیشه ای تمیز می گذاریم و نمک و زنجبیل را روی آنها می ریزیم در پایان سرکه سفید را روی مواد می ریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد.

  3. در شیشه را می بندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری می کنیم. این ترشی پس از 15 روز آماده است.


نکات کلیدی برای تهیه ترشی خرمالو


  • برای ترشی خرمالو باید از خرمالوی نارس استفاده کنیم.

  • خرمالو ها رو کاملا شسته و بگذارین تا خوب خشک بشن

  • در صورت در دسترس نبودن زنجبیل تازه از پودر زنجبیل استفاده کنین.

  • در صورتی که ترشی را ملایم میپسندید میتوانید سرکه و آب را مخلوط کنید

  • به این صورت که با هر نسبتی که با طبع شما همخوانی دارد سرکه و آب را آماده کنید


بیشتر بخوانید :


طرز تهیه ی ترشی گل کلم و لبو با طعمی فوق العاده


طرز تهیه ی ترشی لبنانی تند و ترش


طرز تهیه ترشی لبو با انار + خواص ترشی لبو


ترشی لوبیا سبز | آموزشی متفاوت برای تهیه یک ترشی متفاوت


بیشتر بخوانید  ژیگوی گوساله
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *