مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

ژیگوی گوساله

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


ژیگوی گوساله

کسانی که سلیقه‌ی غذایی خوبی دارند از ژیگو نمی‌گذرند. انواع و اقسام ژیگو وجود دارد و همه‌ی آن‌ها هم لذیذ‍! ژیگوی با ران گوساله در این میان طرفداران ویژه‌ای دارد.

ژیگوی گوساله

ماهیچه‌ی گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا کنید و ران را به دقت بشویید. بعد و دو طرف ران را با نوک کارد چند سوراخ کرده و داخل سوراخ‌ها را با حبه‌های ریز شده‌ی سیر پر کنید.

روغن را در ظرف مناسبی داغ کنید و ژیگو را در آن سرخ کنید. بعد یک لیوان آب اضافخ کنید و یک دسته سبزی معطر و دو یا سه حبه سیر و یک عدد هویج خرد شده اضافه کنید.

صبر کنید تا ژیگو روی حرارت ملایم آهسته بجوشد. اگر آب تبخیر شد و ژیگو هنوز نپخته بود، نصف لیوان آب اضافه کنید. اما دقت کنید که زیاد آبکی نشود.

در فاصله طبخ گاهی ژیگو را پشت و رو کنید. وقتی ژیگو پخته شد بایدبیش از دو سه قاشق آب نداشته باشد. ژیگو را داغ داغ بالای دیس بگذارید و سس ژیگو را صاف کرده و روی آن بریزید.

می‌شود داخل سس ژیگو دو سه قاشق خامه ریخت و اطراف ژیگو را با پوره سیب زمینی در قیف و هویج ریز پخته شده و پیاز ریز پخته تزئین کرد.


بیشتر بخوانید  این سیبِ زمینی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *