کسانی که سلیقهی غذایی خوبی دارند از ژیگو نمیگذرند. انواع و اقسام ژیگو وجود دارد و همهی آنها هم لذیذ! ژیگوی با ران گوساله در این میان طرفداران ویژهای دارد.
ژیگوی گوساله
ماهیچهی گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا کنید و ران را به دقت بشویید. بعد و دو طرف ران را با نوک کارد چند سوراخ کرده و داخل سوراخها را با حبههای ریز شدهی سیر پر کنید.
روغن را در ظرف مناسبی داغ کنید و ژیگو را در آن سرخ کنید. بعد یک لیوان آب اضافخ کنید و یک دسته سبزی معطر و دو یا سه حبه سیر و یک عدد هویج خرد شده اضافه کنید.
صبر کنید تا ژیگو روی حرارت ملایم آهسته بجوشد. اگر آب تبخیر شد و ژیگو هنوز نپخته بود، نصف لیوان آب اضافه کنید. اما دقت کنید که زیاد آبکی نشود.
در فاصله طبخ گاهی ژیگو را پشت و رو کنید. وقتی ژیگو پخته شد بایدبیش از دو سه قاشق آب نداشته باشد. ژیگو را داغ داغ بالای دیس بگذارید و سس ژیگو را صاف کرده و روی آن بریزید.
میشود داخل سس ژیگو دو سه قاشق خامه ریخت و اطراف ژیگو را با پوره سیب زمینی در قیف و هویج ریز پخته شده و پیاز ریز پخته تزئین کرد.