مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

کیوی را با پوست نخورید

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


این متخصص تغذیه معتقد است: خوردن کیوی با پوست برای دستگاه گوارش مناسب نیست و باعث ورم معده می شود.

مریم شیرمستی درباره خواص کیوی گفت: کیوی یکی از مهم ترین میوه های موجود در فصل پاییز است و به دلیل داشتن ویتامین C فراوان برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

کیوی

وی تقویت لثه و کاهش کلسترول، اسید اوریک و تری گلیسیرید را از دیگر اثرات مصرف کیوی برشمرد.

این متخصص تغذیه متوجه وجود آنزیم ها و پروتئین های گوارشی در کیوی شد: اگر کیوی بعد از غذا خورده شود، می تواند به هضم غذا کمک کند.

شیرمستی گفت: آنتی اکسیدان های موجود در کیوی می تواند از انواع سرطان ها به ویژه سرطان دستگاه گوارش پیشگیری کند.

وی در مورد دانه های کیوی سیاه نیز گفت: این دانه ها به دلیل داشتن فیبر بسیار بالا برای افراد مبتلا به یبوست نقش ملین دارند و مصرف قبل از خواب می تواند به دود دستگاه گوارش کمک کند.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف متوسط ​​دو عدد کیوی در روز معادل یک واحد میوه با 60 کالری انرژی است، ادامه داد: البته مصرف زیاد کیوی می تواند باعث مشکلات گوارشی شود.

شیرمستی با اشاره به اینکه مصرف کیوی برای کودکان زیر یک سال توصیه نمی شود، افزود: این میوه می تواند حساسیت زا باشد.

وی افزود: در تب سنتی کیوی میوه ای تلخ است و به همین دلیل مصرف زیاد آن برای افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند توصیه نمی شود.

این متخصص تغذیه گفت: افرادی که کیوی را با پوست می خورند. کیوی پوست کنده برای دستگاه گوارش مفید نیست و اگرچه توصیه می شود بیشتر میوه ها را با پوست مصرف کنید، اما برای میوه هایی است که پوست نازکی دارند.

بیشتر بخوانید  از عوارض متیلن کلراید چه می دانید؟


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *