آموزش تهیه کشک خانگی
کشک با حجم کم خود، یک مادهٔ غذایی است که در بر دارنده تمامی ویژگیهای شیر میباشد. کشک حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین است. برای تهیه این ماده خوراکی با دلگرم همراه شوید .
طرز تهیه کشک خوش طعم در منزل
مواد لازم جهت تهیه کشک خانگی
-
دوغ محلی 1 کیلوگرم -
نمک به مقدار لازم -
پودر موسیر 1 قاشق مربا خوری -
پودر آویشن 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کشک خانگی
-
دوغ محلی رو بجوشونین تا شروع به قل زدن کنه . -
۵ دقیقه اجازه بدین تا بجوشه سپس زیر شعله رو خاموش کنین تا از داغی بیفته . -
یه کیسه پارچه ای نازک انتخاب کنین و دوغ جوشیده رو درون کیسه بریزین زیرش یه ظرف قرار بدین و آویزونش کنین تا آب کشک درون ظرف بریزد -
حدود یک ساعت اجازه بدین تا کاملا آب کشک گرفته شود سپس کشک ها را از کیسه به یک کاسه منتقل کنین پودر موسیر ،آویشن و نمک را به کشک اضافه کنین ( نمک رو تست کنین و اگه کمه دوباره بزنین ) -
روی یک سینی ، پارچه ایی پهن کنین . کشک ها را گلوله گلوله کنین و روی پارچه قرار دهید سینی را جلوی آفتاب بگذارید و اجازه دهید تا نم کشک گرفته شود حدود یک روز کافیه تا نم کشک گرفته شود.
سایر نکات برای تهیه کشک خانگی
-
حتما از دوع محلی استفاده کنین چون چربی دوغ حفظ شده -
آویشن و موسیر کاملا اختیاریه ولی حتما امتحان کنین طعم مخصوصی به کشک میده -
کیسه ایی که استفاده میکنین مثل تور نباشه . طوری باشه که آب کشک به راحتی از پارچه رد بشه. -
کشک ها بعد از خشک شدن خودشونو جمع میکنن و کوچیک میشن پس تو اندازه ایی که گلوله میکنین این نکته رو به خاطر داشته باشین با آب کشک قره قروت یا به اسم محلی قارا درست کنین -
برای تهیه قارای خانگی : آب کشک رو بزارین بجوشه تا مثل کارامل قهوه ایی بشه ترش و خوشمزس. نوش جان . -
هر چی دوغتون چرب تر باشه موقع خشک شدن کشک تیره تر میشه .
لذت آشپزی با دلگرم :
طعم جدید غذا برای مهمانی ها با خورش داوود پاشا
آموزش ۸ راز برای خوشمزه و کشدار شدن حلیم با دلگرم
موارد لازم و طرز تهیه کابلی پلو (قابلی پلو افغانی) خوشمزه و آسان
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی