پماد تریامسیکورت چیست و در چه مواردی تجویز می شود؟


پماد تریامسیکورت و توصیه های دارویی

پماد تریامسیکورت برای درمان کوتاه مدت کاندیدیازیس کمتر از دو هفته توصیه می شود. برای اطلاعات بیشتر دارویی در مورد این محصول با ما همراه باشید.
پماد تریامسیکورت یک محصول موضعی است که دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی برای کاهش التهاب ضایعات مختلف همراه با درمان آنها می باشد. در این مقاله اطلاعات بیشتری در مورد این چربی به دست خواهید آورد.


توصیه ها و هشدارها برای پماد تریامسیکورت

این پماد برای درمان کاندیدیازیس پوست و التهاب آن همراه با کاندیدیازیس یا عفونت باکتریایی استفاده می شود. استفاده از این پماد موضعی فقط برای درمان کوتاه مدت و کمتر از دو هفته کاندیدیازیس التهابی توصیه می شود. تریامسیکورت یک داروی کورتیکواستروئیدی قوی است و کورتیکواستروئیدهای موضعی نقش ضدالتهابی در اکثر ضایعات پوستی دارند.
امروزه محصولات موضعی زیادی در بازار وجود دارد که حاوی کورتیکواستروئیدهای موضعی همراه با داروهای موثر دیگر از جمله داروهای ضد باکتری مانند تتراسایکلین و ضد قارچ ها برای کاهش التهاب و درمان ضایعات مختلف هستند.


دکل تریامسیکورت

کورتیکواستروئیدهای موضعی مشابه تریامسینولون در ترکیب با مرطوب کننده ها نیز به کاهش ضایعاتی مانند اگزما و آلرژی های پوستی کمک می کند تا با درمان التهاب، قرمزی و خارش را کاهش دهد.
علیرغم تأثیر مناسب دارو بر ضایعات التهابی، مصرف کورتون های موضعی قبل از معاینه پزشک ممنوع است، زیرا در برخی موارد مصرف این دارو در زمان نامناسب نه تنها علائم بیماری را کاهش نمی دهد بلکه آن را تشدید می کند. . در آینده. بنابراین از مصرف تریامسیکورت بدون مشورت پزشک خودداری کنید.

بیشتر بخوانید  مقایسه و تفاوت های بین عسل خام و معمولی


توصیه های دارویی هنگام استفاده از پماد تریامسیکورت

در اینجا چند نکته برای استفاده از این پماد وجود دارد.
اگر همزمان با استفاده از این پماد از مرطوب کننده ها استفاده می کنید، بهتر است ابتدا از مرطوب کننده و سپس یک چهارم پماد استفاده کنید. این فاصله به مرطوب شدن پوست و آماده سازی سطح ضایعه برای موثرتر شدن دارو کمک می کند.
پس از مصرف دارو از پوشاندن پانسمان یا پوشاندن ضایعه خودداری کنید مگر اینکه پزشک به شما دستور دهد. این به این دلیل است که جذب تریامسینولون را در پوست افزایش می دهد و می تواند عوارض جانبی بیشتری ایجاد کند.
هرگز دارو را بدون تجویز پزشک روی پوست فرد قرار ندهید و در صورت لزوم دقت کنید که پماد با نواحی اطراف چشم تماس نداشته باشد.
از این پماد تا زمانی که التهاب فروکش کرد استفاده کنید و پس از از بین رفتن علائم آن را بگذارید. معمولا دوره درمان با این پماد حداکثر 7 روز است. اگر علائم التهاب بهبود نیافت، پس از این مدت به پزشک مراجعه کنید.


از پماد تریامسیکورت استفاده کنید


هشدارها

در این قسمت هشدارهایی در مورد داروهای پماد مذکور ارائه شده است.
قبل از استفاده از پماد تریامسیکورت حتما با پزشک مشورت کنید و از مناسب بودن آن برای ضایعه خود مطمئن شوید.
اگر سابقه آکنه دارید به پزشک خود اطلاع دهید.
در صورت بارداری یا شیردهی به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید.
اگر اخیراً داروهایی مانند آنتی بیوتیک مصرف کرده اید، حتماً به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید.
اگر سابقه حساسیت دارویی دارید به پزشک خود اطلاع دهید.
کورتیکواستروئیدهای موضعی برای استفاده طولانی مدت در ضایعات بزرگ مناسب نیستند.
در صورتی که بیمار مبتلا به تبخال، اگزما یا سایر عفونت های پوستی ویروسی باشد، باید با احتیاط فراوان مصرف شود.
مصرف بیش از دو هفته یا بیش از یک بار در روز ممکن است جذب دارو را با عوارض جانبی سیستمیک افزایش دهد.

بیشتر بخوانید  چگونه از سرطان سینه پیشگیری کنیم؟


دیدگاهتان را بنویسید