مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه 2 مدل لواشک آلو زرد خوشمزه و آسان

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



دستور تهیه لواشک آلو زرد


آلو زرد یکی از میوه های تابستانی است که برای درست کردن لواشک بسیار مناسب است. لواشک آلو زرد طعم فوق العاده ای دارد و از جمله تنقلات سالم به شمار می رود.


در این مقاله از مجله اینترنتی دلگرم می خواهیم طرز تهیه این لواشک خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.


طرز تهیه لواشک آلو زرد خانگی


مواد لازم جهت تهیه لواشک آلو زرد:


  • آلو زرد 1 کیلوگرم

  • آب به مقدار لازم

  • نمک (اختیاری) به مقدار لازم


طرز تهیه لواشک آلو زرد


طرز تهیه لواشک آلو زرد در خانه


مراحل تهیه لواشک آلو زرد:


در مرحله اول آلوها را بشویید و اگر دوست دارید از وسط به دو نیم تقسیم کرده و هسته های آن ها را خارج کنید. حالا آلوها را درون یک قابلمه ی بزرگ بریزید و مقداری آب و اگر دوست داشتید نمک به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید پخته و له شوند. مواظب باشید که آلوها ته نگیرند.


بعد از این که آلوها به طور کامل له شدند قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و در گوشه ای قرار دهید تا آلوها کمی خنک شوند سپس با کمک گوشتکوب برقی و یا مخلوط کن آلوها را به صورت پوره در آورید.


اگر هسته آلو ها را در مرحله ی اول خارج نکرده اید می توانید آلوها را در درون سبدی قرار دهید و با کمک پشت قاشق آن ها را نرم تر کنید تا هسته ها خارج شوند و در نهایت آلو ها به پوره تبدیل شوند.


در این مرحله از طرز تهیه لواشک آلو زرد کف یک سینی بزرگ یک نایلون پهن کنید و پوره آلو را بر روی آن بریزید تا قطر آن نیم سانت شود، سپس پوره آلو را در درون سینی بریزید و با قطر نیم سانت پوره ها را در درون سینی پهن کنید.


سینی را به مدت 3 تا 4 ساعت زیر نور خورشید قرار دهید تا آب آن تبخیر شود و سپس به مدت 24 ساعت در جای خشک و خنک بگذارید تا سفت شده و لواشک شود. لواشک آلو آماده است، آن را به شکل دلخواه برش بزنید، در ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید.


علاوه بر این شما می توانید پوره آلو را درون یک سینی فر بریزید و در دمای 150 درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید به مدت 120 دقیقه قرار دهید تا آب آن خشک شده و لواشک شود.


طرز تهیه لواشک آلو زرد و هلو


مواد لازم برای تهیه لواشک آلو زرد و هلو:


  • آلو زرد: یک کیلو

  • هلو: نیم کیلو

  • نمک: به مقدار لازم

  • آب: یک لیوان


لواشک آلو


طرز تهیه لواشک با آلو زرد


مراحل تهیه لواشک آلو زرد و هلو:


ابتدا آلو زرد را به خوبی می شوییم. بعد اینکه کمی آبش رفت آلوها را در یک قابلمه روحی می ریزیم و به آن نمک اضافه می کنیم و یک لیوان آب هم اضافه می کنیم حرارت شعله را کم می کنیم تا آلوها بپزند و له بشوند تا جایی که دانه های آلو جدا شود و با پشت قاشق بتوان جدا کرد.


حالا هلوها را هم اضافه کرده و می پزیم. هلو خیلی زود می پزد و نیاز نیست در قابلمه ای جدا بریزیم. وقتی میوه ها کاملا پخته و له شد یک آبکش فلزی انتخاب می کنیم، میوه های پخته شده را داخل آن می ریزیم و به آرامی با دست روی آبکش می ساییم تا گوشت از پوست و دانه جدا شود.


چیزی شبیه پوره میوه به دست می آید. حالا نوبت پهن کردن لواشک است. یک سینی استیل انتخاب می کنیم. روی آن را سلیفون می کشیم. روی سلیفون می کشیم و پوره میوه را روی ان می ریزیم و صاف می کنیم. لواشک را جلوی آفتاب قرار می دهیم تا خشک شده قابل استفاده شود.


می توانید لواشک را در یک مکان سایه هم قرار دهید. البته باید هوا در آن مکان جریان داشته باشد هرچند در این صورت خشک شدن لواشک کمی طول می کشد اما نرم و خوشرنگ خواهد شد.


لواشک خانگی یک خوراکی بسیار مفید و عالی برای کودکان است چرا که بدون هیچ افزودنی مقدار زیادی ویتامین وارد بدن می کند و همچنین در همه فصول سال در دسترس است.


نکاتی برای تهیه لواشک آلو زرد


  • نمک برای جلوگیری از کپک زدن احتمالی لواشک است، البته نباید مقدار زیادی نمک اضافه کنید.

  • نازکی لواشک نباید خیلی زیاد باشد، چون خشک شده و طعم خود را از دست می دهد. هنگام ریختن پوره میوه توجه داشته باشید نازکی لواشک نیم میلی متر باشد

  • از لواشک برای غذاهایی مانند خورش آلو و مرغ هم می توانید استفاده کنید طعم بهتری استفاده می کند.

  • لواشک یک خوراکی بسیار عالی برای پذیرایی هم هست. می توانید با برش های مدل دار آن را زیبا و از مهمانها پذیرایی کنید.


همچنین بخوانید:


طرز تهیه 8 مدل لواشک زردآلو با طعمی شگفت انگیز


چگونه لواشک آلبالو درست کنیم؟


بیشتر بخوانید  20 فوت مهم آشپزی که نمی دانید!
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *