مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

بیا بهت یاد بدم گردو پلو درست کنی! | طرز تهیه گردو پلو +ویدیو

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


بیا بهت یاد بدم گردو پلو درست کنی!

گردو پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با برنج، گردو، گوشت یا مرغ و زعفران تهیه می‌شود. این غذا در بسیاری از مناطق ایران، به خصوص در شهرکرد، طبخ می‌شود و طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه گردو پلو

مواد لازم برای تهیه گردو پلو:

برنج ۳ پیمانه

گردو ۱/۲ پیمانه

گوشت یا مرغ به مقدار دلخواه

پیاز ۲ عدد

کشمش ۱/۴ پیمانه

زرشک ۱/۴ پیمانه

زعفران به مقدار لازم

دارچین نوک قاشق چای‌خوری

کره ۲۵ گرم

برگ بو ۱ عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه گردو پلو:

برنج را خوب بشویید و با کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید.

گوشت یا مرغ را به همراه کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

یک پیاز را ۴ قسمت کنید و به مرغ اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.

ادویه‌ها و برگ بو را اضافه کنید و روی مرغ آب جوش بریزید تا مرغ کاملا بپزد.

بعد از پخت مرغ، آن را از آب خارج و ریش ریش کنید.

پیاز دیگر را نگینی خرد کنید و به همراه کمی کره و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود.

گردوهای آسیاب شده، مرغ ریش ریش، کشمش و زرشک را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کشمش‌ها پف کنند.

در انتها کمی زعفران و دارچین به دلخواه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

برنج را در آب جوش بریزید و بعد از نرم شدن آن را آبکش کنید.

کف قابلمه مورد نظر کمی روغن و کره بریزید و ته‌دیگ دلخواه را قرار دهید.

بیشتر بخوانید  سرکنسولگری ایران در حلب برای ارائه خدمات به زائران ایرانی در سوریه اعلام آمادگی کرد.

کمی از برنج و مواد مرغی را بریزید و همین‌طور لایه‌ها را ادامه دهید.

۳۰ دقیقه برنج را دم بگذارید.

گردو پلو را با زعفران و جعفری تزئین و سرو کنید.

نکات:

می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده نیز در تهیه گردو پلو استفاده کنید.

اگر تمایل دارید گردو پلو را شیرین‌تر کنید، می‌توانید کمی شکر به مواد مرغی اضافه کنید.

گردو پلو را می‌توانید با ماست یا سالاد سرو کنید.

نوش جان!

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *