مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طبع کاکائو در طب سنتی چیست و مصلحات آن کدامند ؟

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طبع کاکائو گرم است یا سرد ؟


کاکائو سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد : دانشگاه بارسلونا اسپانیا به این نتیجه دست یافت که مصرف طولانی مدت کاکائو سرشار از فلاونون باعث بهبود پاسخ گلبول های سفید به التهاب و تورم در حیوانات آزمایشگاهی گردید. هم چنین به این نتیجه رسیدند که لازم است مطالعات دراز مدتی در مورد بررسی این موضوع در مورد انسان صورت گیرد. این یافته در مورخ 6 ژانویه 2009 منتشر شد.


طبع کاکائو در طب سنتی


در خصوص خواص و مزاج کاکائو در طب سنتی آمده است که :


طبیعت کاکائو در طب سنتی گرم است


کاکائو از دسته محصولاتی می باشد که از طبع گرم برخوردار است و در نتیجه خوردن کاکائو، این امکان وجود دارد که شاهد بالا رفتن فشار خون، کم خوابی، ایجاد جوش صورت و … خواهیم بود و این مسئله مربوط به اکثر غذاهایی خواهد بود که از طبع گرم برخوردار می باشند. کاکائو با طبع گرم حاوی یک ماده‌ی روحیه بخش به نام آناندامید است که به عنوان مولکول سعادت شناخته می‌شود و احساس سرخوشی ایجاد می‌کند. ترکیب روحیه بخش دیگری که در کاکائو وجود دارد PEAیا فنتیل آمین است که ترشح آندروفین و مواد شیمیایی عصبی مخدر گونه‌ی نشاط بخش را تحریک می‌کند.


  • به کاهش استرس کمک می کند.

  • سرشار از چربی، فیبر غذایی، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و فسفر است

  • افزایش احساس آرامش و رضایتمندی در افراد می‌شود.

  • برای افرادی که مبتلا به آسم هستند، مفید است

  • کاکائو چه به صورت پودر و چه به صورت شکلات سیاه می‌تواند به کاهش فشارخون بالا کمک کند.

  • خواص ضدمیکروبی و تقویت‌کنندگی سیستم ایمنی آن برای پوست و دندان‌ها سودمند است

  • مصرف روزانه ۳۰ گرم شکلات تلخ فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد وسبب افزایش حافظه نیز می‌شود.

  • خوردن کاکائو تلخ می‌تواند دفعات سرفه و تاثیر سوء‌ آن بر سیستم قلبی عروقی و اعصاب مرکزی را کاهش ‌دهد.

  • خون را بهبود می‌بخشد که این امر موجب شل شدن شریان‌ها و عروق خونی شده و جریان خون را افزایش می‌دهد.

  • کاکائو می‌تواند با تنظیم مصرف انرژی، کاهش اشتها و التهاب، افزایش اکسیداسیون چربی و احساس پری به کنترل وزن کمک کند.

  • صرف متعادل آن برای پوست مفید است. به طور کلی آنتی اکسیدان های موجود در کاکائو از پوست در برابر بسیاری از عوامل بیماری زا محافظت می کند و از پیری زود رس پوست جلوگیری می کند.


طبع کاکائو گرم است یا سرد ؟


توجه کنید که


مصرف ناصحیح کاکائو باعث عوارض کبدی و قلبی می‌شود.

کسانی که طبع گرمی دارند، باید از خوردن بیش از حد کاکائو و محصولات آن خودداری کنند.

برای افراد دچار بیماری قند نیز خوردن کاکائو ممنوع است.

مصرف طولانی کاکائو به دلیل داشتن برخی ترکیبات شیمیایی میتواند حالتی شبه به اعتیاد و در حقیقت ولع به خوردن شکلات را در افراد و به ویژه در خانمها و بیشتر در حوالی زمان قاعدگی ایجاد کند.


خواص کاکائو در طب سنتی


فواید کاکائو وقتی بیشتر است که شکلات شیری نباشد. برای تخمیر کاکائو که به طور طبیعی تولید شده به چهار تا هفت روز زمان نیاز است. تخمیر همان طور که برای انگورها نیز اتفاق می افتد باعث کاهش شکر، کشتن میکروب ها و طعم و عطر خوب می گردد. تحقیقات در مورد خواص درمانی کاکائو هم چنان ادامه دارد. داستان های متناقض بسیاری در مورد خواص کاکائو برای سلامت بدن وجود دارد.


یافتن مطالعه و تحقیقات در مورد افتراق بین آن دسته از مردمی که شکلات با چربی و کاکائو بالا مصرف می کنند و آن هایی که از نوع مواد قلیایی و بدون چربی استفاده می نمایند امری دشوار است. در یک بیان وسیع از یک طرف کاکائو خوب تخمیر شده طبیعی و از سوی دیگر کاکائو به عمل آوری نادرست به نام شکلات شیری وجود دارد. محتوی و عنصر اصلی در شکلات شیری شکر است.


مضرات کاکائو در طب سنتی


خواص و مزایای درمانی کاکائو : کاکائو باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود. محققان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد و بریگهم و بیمارستان زنان بوستون در تحقیقات خود 15 نفر از افراد زیر 50 سال و 19 نفر از افراد بالای 50 سال را مورد مطالعه قرار دادند. پس از مصرف چهار تا شش روز کاکائو غنی از فلاونون جریان خون به طور چشمگیری در هر دو گروه بهبود یافت.


کاکائو غنی از فلاونون باعث بهبود عملکرد قلب و عروق در دوران کهولت سن خواهد شد.


مصلح کاکائو چیست؟


زعفران، روغن پسته و گلاب از مصلحات کاکائو هستند.


بیشتر بخوانید  فواید جالب خواب برای بدن
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *