طرز تهیه چلو گوشت اقتصادی
تا حالا طعم لذیذ دم گوساله رو امتحان کردید؟ این غذای سنتی ایرانی، با طعمی دلچسب و بافتی نرم و لطیف، میتونه رقیب سرسختی برای خوراکهای محبوب مثل چلو گردن باشه.
مواد لازم:
* یک بسته دم گوساله
* سه عدد پیاز درشت
* دو عدد برگ بو
* یک تکه چوب دارچین
* نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری
* مقداری عصاره زعفران
* 100 گرم کره
طرز تهیه:
1. دم گوساله را به خوبی بشویید و با کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
2. پیازها را نگینی خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
3. دم گوساله را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا همه جای آن قهوه ای رنگ شود.
4. ادویه ها، برگ بو و چوب دارچین را به همراه 4 تا 5 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.
5. شعله را کم کنید و اجازه دهید تا دم گوساله به آرامی پخته و نرم شود. (حدود 2 تا 3 ساعت)
6. در 30 دقیقه آخر پخت، زعفران دم کرده را به خوراک اضافه کنید.
7. بعد از پخت کامل دم گوساله، آن را از قابلمه خارج کرده و به قطعات دلخواه برش بزنید.
8. خوراک را در ظرف مورد نظر خود بریزید و با کره و زعفران دم کرده تزیین کنید.
نکات:
* می توانید از زودپز برای پخت سریع تر دم گوساله استفاده کنید.
* برای طعم قوی تر، می توانید از 1 قاشق چایخوری پودر زیره و 1 قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی نیز در خوراک استفاده کنید.
* برای چلو سرو کنید.
* می توانید از نان لواش یا نان سنگک برای سرو خوراک دم گوساله استفاده کنید.
دم گوساله یک غذای مقوی و خوشمزه است که می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام سرو شود.