مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دم گوساله، رقیب سرسخت خوراک گردن! | طرز تهیه چلو گوشت اقتصادی +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


 طرز تهیه چلو گوشت اقتصادی 

 

تا حالا طعم لذیذ دم گوساله رو امتحان کردید؟ این غذای سنتی ایرانی، با طعمی دلچسب و بافتی نرم و لطیف، می‌تونه رقیب سرسختی برای خوراک‌های محبوب مثل چلو گردن باشه.

مواد لازم:

* یک بسته دم گوساله

* سه عدد پیاز درشت

* دو عدد برگ بو

* یک تکه چوب دارچین

* نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری

* مقداری عصاره زعفران

* 100 گرم کره

طرز تهیه:

1. دم گوساله را به خوبی بشویید و با کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

2. پیازها را نگینی خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

3. دم گوساله را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا همه جای آن قهوه ای رنگ شود.

4. ادویه ها، برگ بو و چوب دارچین را به همراه 4 تا 5 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.

5. شعله را کم کنید و اجازه دهید تا دم گوساله به آرامی پخته و نرم شود. (حدود 2 تا 3 ساعت)

6. در 30 دقیقه آخر پخت، زعفران دم کرده را به خوراک اضافه کنید.

7. بعد از پخت کامل دم گوساله، آن را از قابلمه خارج کرده و به قطعات دلخواه برش بزنید.

8. خوراک را در ظرف مورد نظر خود بریزید و با کره و زعفران دم کرده تزیین کنید.

نکات:

* می توانید از زودپز برای پخت سریع تر دم گوساله استفاده کنید.

* برای طعم قوی تر، می توانید از 1 قاشق چایخوری پودر زیره و 1 قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی نیز در خوراک استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  صفحهٔ درخواستی شما یافت نشد.

* برای چلو سرو کنید.

* می توانید از نان لواش یا نان سنگک برای سرو خوراک دم گوساله استفاده کنید.

دم گوساله یک غذای مقوی و خوشمزه است که می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام سرو شود.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *