طرز تهیه مرغ عربی
این غذا یک غذای عربی محبوب است که با مرغ، برنج و ادویهجات تهیه میشود. مرغها در سسی از گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی، پیاز، سیر و ادویهجات پخته میشوند و سپس با برنج زعفرانی سرو میشوند
مواد لازم:
* 3 عدد ران مرغ
* 1 عدد پیاز
* 1 عدد گوجه فرنگی
* 3 حبه سیر
* 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
* 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
* 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
* سیب زمینی
* فلفل دلمه
* ادویه ها:
* نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر زیره (1 قاشق چایخوری)
* دارچین، زنجبیل و آویشن (نصف قاشق چایخوری)
* 3 پیمانه برنج
* 2 عدد هل
* 2 تکه چوب دارچین
طرز تهیه:
1. مرغ ها را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید.
2. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
3. مرغ ها را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا همه جای مرغ ها طلایی شود.
4. سیر و گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده و به مرغ ها اضافه کنید و تفت دهید.
5. رب گوجه فرنگی را با کمی آب حل کرده و به مرغ ها اضافه کنید.
6. ادویه ها را به همراه آبلیمو به مرغ ها اضافه کنید و تفت دهید.
7. به اندازه کافی آب به مرغ ها اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ ها پخته شوند.
8. سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید.
9. فلفل دلمه را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.
10. برنج را آبکش کنید و با زعفران و ادویه ها مخلوط کنید.
11. ته قابلمه را کمی روغن بریزید و سیب زمینی های سرخ شده را ته قابلمه بچینید.
12. برنج را روی سیب زمینی ها بریزید و در وسط برنج، مرغ ها را قرار دهید.
13. فلفل دلمه های تفت داده شده را روی برنج و مرغ ها بریزید.
14. هل و چوب دارچین را لای برنج قرار دهید.
15. به برنج کمی آب اضافه کنید و دم بگذارید تا برنج پخته شود.
16. بعد از پخت برنج، مرغ ها را از قابلمه خارج کنید و با زعفران دم کرده تزیین کنید.
17. مرغ ها را به همراه برنج و سیب زمینی و فلفل دلمه سرو کنید.
نکات:
* می توانید از ران مرغ یا سینه مرغ به دلخواه استفاده کنید.
* می توانید به جای آبلیمو از آبغوره استفاده کنید.
* می توانید از زعفران دم کرده برای تزیین برنج و مرغ ها استفاده کنید.
* می توانید از سبزیجات دیگری مانند نخود فرنگی و ذرت نیز در این غذا استفاده کنید.