مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دستور پخت تاکیتوی مرغ با پنیر و سس سالسا

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



روش تهیه تاکیتوی مرغ و پنیر با ترفند های ساده


در این بخش از دلگرم طرز تهیه تاکیتو مرغ غذای تند مکزیکی را به شما دوستان عزیز توصیه می کنیم و امیدوارم خوشتان بیاید.


مواد لازم برای درست کردن تاکیتو مرغ با سس سالسا


  • سینه مرغ پخته شده : ۵۰۰ گرم

  • سس سالسای تند : ۱/۳ لیوان

  • تورتیلا یا نان لواش : ۱ بسته ۸ تایی

  • پنیر پیتزای رنده شده : ۱ لیوان

  • گشنیز تازه خرد شده : ۱/۳ لیوان

  • زرده تخم مرغ : ۱ عدد

  • لیمو ترش : ۱ عدد

  • روغن زیتون : به مقدار لازم

  • آووکادو یا فلفل دلمه : ۱ عدد


تاکیتو مرغ با پنیر


طرز تهیه تاکیتو مرغ با پنیر


قبل از آماده کردن مواد داخل تاکیتو ، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم. استخوان های سینه مرغ پخته شده را در آورده و گوشتش را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط می کنیم.


1. آووکادوها یا فلفل دلمه را بصورت خلال یا نگینی خرد می کنیم.


2. تورتیلاها یا نان لواش را در یک سطح صاف می گذاریم.


3. از مخلوط مرغ و سس سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا یا نان لواش ریخته، چند برش از آووکادوها یا فلفل دلمه را رویش می گذاریم.


4. پنیر رنده شده، گشنیز تازه خرد شده و چند قطره لیمو را روی موادمان می ریزیم.


5. روی سینی فر را کاغذ آلومینیومی کشیده و آن را با مقدار کمی روغن مایع یا زیتون چرب می کنیم.


6. تاکیتو یا نان لواش را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر می چینیم.


7. زرده تخم مرغ را درظرفی خوب هم زده، و با برس روی تاکیتوها می مالیم.


8. به جای زرده تخم مرغ می توانیم از روغن زیتون روی تاکیتوها اسپری کنیم.


9. سینی فر را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر گذاشته تا پنیر داخلش آب شده و تاکیتوها توست شوند.


10. تاکیتوهای آماده شده را به همراه سس سالسا و لیمو می توانیم سرو کنیم.

حتماً بخوانید:


نکته برای تهیه تاکیتو مرغ


  1. از زرده تخم مرغ برای خوش رنگ شدن روی تاکیتوها استفاده می کنیم.

  2. برای تهیه تاکیتو از گوشت قرمز به جای گوشت مرغ می توانیم استفاده کنیم.


سس سالسا


مواد لازم برای تهیه سس سالسا مکزیکی


  • گوجه فرنگی رسیده بزرگ 3 عدد

  • فلفل دلمه سبز کوچک 1 عدد

  • سیر 3 حبه

  • پیازچه متوسط 8 عدد

  • گنشیز تازه 2 ق غذاخوری

  • فلفل جلاپینو (هالوپینو) 1 ق غذاخوری

  • آب لیمو ترش تازه 2-3 ق غذاخوری

  • نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

حتماً بخوانید:


طرز تهیه سس سالسا مکزیکی


1. برای تهیه سالسا مکزیکی از نوع کلاسیک ابتدا باید دانه‌های گوجه‌فرنگی‌های قرمز و رسیده را بگیرید.


2. گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید.


3. فلفل دلمه‌ای سبز رنگ را نیز خرد کنید.


4. حبه‌های سیر را ریز خرد کنید.


5. پیازچه‌ها را نیز خرد کنید.


6. گشنیز تازه را خوب شسته و ساطوری کنید.


7. فلفل جلاپینو یا هالوپینو را نیز خیلی ریز و یک‌دست خرد کنید.


8. حالا همه مواد خردشده را باهم داخل یک ظرف ریخته و مخلوط کنید ودر نهایت آبلیمو و نمک به آن‌ها اضافه کنید.


9. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و تا زمان سرو، سس سالسا را داخل یخچال نگه‌ دارید.


10. سس سالسای تند و خوشمزه شما آماده است.


می‌توانید سس سالسا را در کنار انواع غذاهای مکزیکی و یا حتی با چیپس ذرت یا نان ترتیلا میل کنید.


بیشتر بخوانید  ۳ روش خوشمزه جهت تهیه بیسکوییت شورت برد
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *