مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

مربای زنجبیل معطر و خوشمزه: یه تجربه ی ناب! | نکات کلیدی برای یک مربای زنجبیل عالی +ویدئو

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


نکات کلیدی برای یک مربای زنجبیل عالی

 

مربای زنجبیل، خوراکی خوشمزه و پرخاصیت است که از زنجبیل تازه، شکر و آب تهیه می‌شود. این مربا طعم تند و تیزی دارد و می‌تواند به عنوان صبحانه، میان وعده یا همراه با دسر سرو شود. 

طرز تهیه مربای زنجبیل ساده است و به مواد و زمان زیادی احتیاج ندارد. در اینجا دو روش رایج برای تهیه این مربا ارائه می‌شود:

مواد لازم:

* 500 گرم زنجبیل تازه

* 1 کیلوگرم شکر

* 2 لیتر آب

مراحل پخت:

1. زنجبیل را پوست بگیرید و به قطعات نازک یا رنده شده خرد کنید.

2. زنجبیل، شکر و آب را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

3. مخلوط را به جوش برسانید و سپس حرارت را کم کنید.

4. مربا را به مدت 1 تا 2 ساعت بجوشانید تا زنجبیل نرم شده و شربت غلیظ شود.

5. در 5 دقیقه آخر پخت، می توانید کمی آبلیمو یا جوهر لیمو به مربا اضافه کنید تا از شکرک زدن آن جلوگیری شود.

6. مربای آماده شده را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

7. مربا را در ظرف شیشه ای درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات کلیدی برای یه مربای زنجبیل عالی:

1. تلخی‌گیری: 

مهم‌ترین نکته برای تهیه مربای زنجبیل، تلخی‌گیری اصولی اون هست. طبق فیلم آموزشی، زنجبیل رو 5 بار به روش صحیح تلخی‌گیری کنید تا مربای شما طعم گس و ناخوشایندی نداشته باشه.

2. نسبت زنجبیل و شکر: 

مقدار شکر باید به اندازه وزن زنجبیل باشه. این نسبت باعث میشه مربای شما نه خیلی شیرین و نه خیلی ترش بشه.

بیشتر بخوانید  پوتین به رئیس جمهور عراق تسلیت گفت - مهر نیوز اخبار ایران و جهان

3. پوست‌گیری: 

برای اینکه مربای زنجبیل ظاهری زیبا و شفاف داشته باشه، حتما زنجبیل ها رو به روش صحیح پوست بگیرید. توی فیلم آموزشی روش پوست‌گیری زنجبیل رو به طور کامل می‌بینید.

4. عطر و طعم دلچسب: 

برای اینکه مربای زنجبیل عطر و طعم فوق‌العاده ای پیدا کنه، میتونید یه تیکه دارچین و کمی زعفران (در صورت دلخواه) به مواد مربا اضافه کنید.

با رعایت این نکات ساده، یه مربای زنجبیل بی‌نظیر و خوشمزه خواهید داشت که می‌تونه یه صبحانه ی عالی یا یه عصرونه ی دلچسب باشه. 

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *