آموزش تهیه سیب زمینی پنیر با سس آلفردو، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
آموزش تهیه سیب زمینی پنیر با سس آلفردو
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی پنیر با سس آلفردو :
- سیبزمینی درشت ۳ عدد
- پودر پنیر پارمسان ۴ قاشق چایخوری
- پیازچه خرد شده ۴/۱ پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس
- شیر پرچرب ۲ پیمانه
- آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری
- کره ۵۰ گرم
- تخممرغ زده شده ۲ عدد
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- آویشن، تخم گشنیز و فلفل سیاه پودرشده (معمولا ۱ قاشق چایخوری)
- قرص عصاره مرغ یا گوشت ۱ عدد
- خامه ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه:
۱٫ سیبزمینیها را فویل پیچیده و درون فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت بپزید. سپس فویلها را باز کرده و آنها را خرد کنید.
۲٫ سیبزمینی خرد شده را درون ظرفها یا کاسههای سوفله ریخته و سس آلفردو را روی آن بریزید. پودر پنیر پارمسان و پیازچه روی آن بپاشید و مجددا ۱۵ دقیقه در فر با دمای۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا پنیر و سس گرم شود.
سس آلفردو:
۳٫ کره و آرد سفید را درون تابه روی حرارت کمی تفت دهید. سپس شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.
۴٫ به مدت ۴ الی ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود؛ سپس قرص عصاره، تخمگشنیز، آویشن و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا سس به غلظت مورد نظر برسد. حال از روی حرارت بردارید و تخممرغها و خامه را اضافه کنید.
۵٫ حدودا ۲ الی ۳ دقیقه حرارت دهید. شما میتوانید برای خوش عطر شدن سس ۱ الی ۲ قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده نیز به سس اضافه کنید. درآخر از روی حرارت برداشته و برای روی سیبزمینیهای کبابی استفاده کنید.
خواص سیب زمینی :
1- موجب افزایش وزن میشوند.
سیبزمینیها حاوی مقدار فراوانی کربوهیدرات و مقدار کمی پروتئین هستند. مصرف سیبزمینی برای آنان که لاغر هستند و میخواهند وزن، اضافه کنند، توصیه میشود. این ماده غذایی دارای ویتامینهای سی و ب کمپلکس است.
2- هضم آن راحت است.
سیبزمینیها به خاطر اینکه سرشار از کربوهیدرتها هستند هضم آنها آسان است از این رو، این ماده غذایی به بیماران و کودکان که نیاز به غذایی با هضم راحت و انرژیزا دارند، توصیه میشود.
3- برای پوست مفید است.
ویتامینهای گروه سی و ب کمپلکس و مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم، فسفر و روی، محافظان خوبی برای پوست محسوب میشوند.
خواص سیبزمینی
سیبزمینی رنده شده را با مقداری عسل مخلوط کرده و برای رفع چروکهای پوستی و هرگونه لکه پوستی ناشی از افزایش سن آن را روی پوست بمالید.
4- موجب تقویت مغز میشود.
اصولا عملکرد مناسب مغز به ذخیره اکسیژن، سطح گلوکز، منیزیم، برخی از اعضای ویتامین ب کمپلکس و برخی هورمونها مانند اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب مانند اسیدهای چرب امگا 3 بستگی دارد و سیبزمینی نه تنها حاوی تمام این خواص است بلکه دارای ترکیبات دیگری مانند روی و فسفر نیز هست که برای مغز مفیدند.
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم