کباب سیسیلی، سازگار با ذائقه ایرانی
مواد لازم برای کباب سیسیلی
-
سینه مرغ بدون استخوان:300 گرم -
راسته گوساله:300 گرم -
زیتون سیاه:75 گرم، بدون هسته -
پیازچه:4 عدد -
پاپریکا:یک قاشق غذاخوری -
آویشن:یک قاشق چای خوری -
روغن زیتون بکر:یک چهارم پیمانه -
نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه کباب سیسیلی
-
گوشت و مرغ را به شکل چهارگوش های 3 در 3 سانتی متری ببرید، سپس حداقل یک ساعت در ترکیب روغن، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل بخوابانید. -
زیتون و پیازچه را ساطوری ریز کرده یا در غذاساز خمیر کنید. تکه های گوشت و مرغ را با استیک کوب کمی بکوبید تا پهن شود، سپس داخل آن را با مخلوط زیتون و پیازچه پر کرده و ببندید و یک در میان به سیخ بکشید. -
سیخ ها را روی منقل کباب کنید. چون تکه های گوشت و مرغ لوله شده است مغز آن دیرتر می پزد، برای همین حرارت باید ملایم باشد تا کاملا مغزپخت شود.
همچنین بخوانید:
طرز تهيه کباب چپلی(غذای خوشمزه افغانی)
کباب گوشت فرانسوی (فرنچ رُست بیف)
نکات کباب کوبیده پرطرفدار ایرانی
نکات تکمیلی در مورد کباب سیسیلی
-
مغز گوشت و مرغ را با مواد دلخواه پر کنید. -
گوشت باید حتما بیات باشد تا همزمان با مرغ بپزد. -
اگر از فیله گوساله استفاده کنید پخت یکدست تر است. -
کباب سیسیلی جزو انواع کباب میباشد -
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه -
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد . -
کباب سیسیلی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . -
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .