مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه کباب سیسیلی ساده و خوشمزه

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



کباب سیسیلی، سازگار با ذائقه ایرانی


مواد لازم برای کباب سیسیلی


  • سینه مرغ بدون استخوان:300 گرم

  • راسته گوساله:300 گرم

  • زیتون سیاه:75 گرم، بدون هسته

  • پیازچه:4 عدد

  • پاپریکا:یک قاشق غذاخوری

  • آویشن:یک قاشق چای خوری

  • روغن زیتون بکر:یک چهارم پیمانه

  • نمک و فلفل:به میزان لازم


Sicilian barbecue



طرز تهیه کباب سیسیلی


  1. گوشت و مرغ را به شکل چهارگوش های 3 در 3 سانتی متری ببرید، سپس حداقل یک ساعت در ترکیب روغن، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل بخوابانید.

  2. زیتون و پیازچه را ساطوری ریز کرده یا در غذاساز خمیر کنید. تکه های گوشت و مرغ را با استیک کوب کمی بکوبید تا پهن شود، سپس داخل آن را با مخلوط زیتون و پیازچه پر کرده و ببندید و یک در میان به سیخ بکشید.

  3. سیخ ها را روی منقل کباب کنید. چون تکه های گوشت و مرغ لوله شده است مغز آن دیرتر می پزد، برای همین حرارت باید ملایم باشد تا کاملا مغزپخت شود.


همچنین بخوانید:


طرز تهيه کباب چپلی(غذای خوشمزه افغانی)


کباب گوشت فرانسوی (فرنچ رُست بیف)


نکات کباب کوبیده پرطرفدار ایرانی


Sicilian barbecue


نکات تکمیلی در مورد کباب سیسیلی


  • مغز گوشت و مرغ را با مواد دلخواه پر کنید.

  • گوشت باید حتما بیات باشد تا همزمان با مرغ بپزد.

  • اگر از فیله گوساله استفاده کنید پخت یکدست تر است.

  • کباب سیسیلی جزو انواع کباب میباشد

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه

  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .

  • کباب سیسیلی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


بیشتر بخوانید  خواص بی نظیر دارویی و درمانی میوه سپستان
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *