شیرینی رز نارگیلی یا باقلوا نارگیلی یک شیرینی خوشمزه و نوستالژیک | طرز تهیه باقلوا نارگیلی +ویدئو


طرز تهیه باقلوا نارگیلی

 

باقلوا نارگیلی یک شیرینی سنتی ایرانی است که با خمیر شکری و پودر نارگیل تهیه می‌شود. این شیرینی از محبوب‌ترین شیرینی‌های ایرانی در فصل زمستان است و در بسیاری از شهرهای ایران به ویژه در یزد و کاشان تهیه می‌شود.

برای تهیه باقلوا نارگیلی، ابتدا باید خمیر شکری را آماده کنید. برای این کار، تخم مرغ‌ها را با شکر و هل مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس، آرد قنادی و پودر نارگیل را اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

پس از آماده شدن خمیر، آن را به شکل گلوله‌های کوچک درآورید و روی سینی چرب شده یا کاغذ روغنی پهن کنید. سپس، سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی‌ها بپزند.

پس از پخت، شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند. سپس، شربت بار را روی آن‌ها بریزید و اجازه دهید شربت به خوردشان برود.

مواد لازم :

* تخم مرغ: ۳ عدد

* هل: ۱ قاشق چایخوری

* وانیل: به مقدار دلخواه

* زعفران: به مقدار دلخواه

* شکر: ۱/۳ لیوان

* آرد قنادی: ۶۰ گرم

* پودر نارگیل چرب: ۲ لیوان

* روغن جامد: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

  ابتدا تخم مرغ‌ها را با هل، وانیل و زعفران مخلوط کرده و کمی هم بزنید.

  سپس بقیه مواد را اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

  بهتر است از قیف پارچه‌ای استفاده کنید. اگر قیف پارچه‌ای ندارید، می‌توانید از دو قیف یکبار مصرف داخل هم استفاده   کنید.  سر قیف را با ماسوره آچاری پر کرده و روی سینی چرب شده یا کاغذ روغنی پهن کنید.

بیشتر بخوانید  نوآوری در نگه­داری مواد غذایی با جدیدترین یخچال Signature Kitchen Suite ال‌جی

  سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید.

  پس از پخت، شیرینی‌ها را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند. سپس شربت داغ را روی آن‌ها بریزید و اجازه دهید شربت به خوردشان برود.

 پودر نارگیل حتماً باید چرب باشد. مدت زمان پخت شیرینی به دمای فر و اندازه شیرینی‌ها بستگی دارد.شربت بار را می‌توانید از قبل آماده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید