توی پنج دقیقه این شیرینی رو داخل قابلمه درست کن! | طرز تهیه شیرینی خانگی آسان پخت +ویدئو


 

شیرینی خانگی به شیرینی‌هایی گفته می‌شود که در خانه و به صورت دستی تهیه می‌شوند. این شیرینی‌ها معمولاً از مواد تازه و باکیفیت تهیه می‌شوند و طعم و عطر بهتری نسبت به شیرینی‌های صنعتی دارند.

شیرینی‌ای که امروز آموزش می‌دهیم، بسیار راحت و سریع آماده می‌شود و نیازی به همزن ندارد. این شیرینی بسیار خوشمزه و لذیذ است و به راحتی جذب روغن نمی‌شود.

مواد لازم:

* یک عدد تخم مرغ

* پنج قاشق غذاخوری شکر

* نوک قاشق چایخوری وانیل

* سه قاشق غذاخوری ماست

* سه قاشق غذاخوری روغن مایع

* یک و نیم تا دو لیوان آرد قنادی

* یک قاشق چایخوری بکینگ پودر

* برای مغز شیرینی: دارچین و عسل به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

1. تخم مرغ و شکر را با همزن دستی یا چنگال خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

2. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

3. ماست و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید.

4. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود.

5. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

6. یک قسمت از خمیر را به شکل دلخواه پهن کنید.

7. روی خمیر را با دارچین و عسل به دلخواه بپوشانید.

8. قسمت دیگر خمیر را روی خمیر اول قرار دهید و با وردنه صاف کنید.

9. شیرینی‌ها را به شکل دلخواه برش بزنید.

10. شیرینی‌ها را در سینی فر که از قبل چرب شده است بچینید.

11. شیرینی‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.

بیشتر بخوانید  مهناز افشار دوباره با یاسین رامین ازدواج کرد

12. شیرینی‌ها را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.

نکات:

* برای اینکه شیرینی‌ها تردتر شوند، می‌توانید آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.

* اگر می‌خواهید شیرینی‌ها شیرین‌تر شوند، می‌توانید مقدار شکر را افزایش دهید.

* برای مغز شیرینی می‌توانید از مواد دیگری مانند گردو، پسته، یا شکلات استفاده کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید