مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

5 ترفند ساده برای درست کردن غذای ترش

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


برای از بین بردن اسیدیته غذا می توانید از شیرینی ها و سبزیجات استفاده کنید. برای اصلاح اسیدیته غذا می توانید با توجه به نوع غذا و اینکه کدام یک از روش های زیر با آن سازگار است یکی از روش های زیر را انتخاب کنید:

استفاده از شیرینی ها برای از بین بردن اسیدیته غذا

۱- بسته به مقدار آبگوشت، یک تکه نبات یا شکر و مقداری زعفران به آب گوشت اضافه کنید. برای ترش شدن سبزیجات فقط از شکر استفاده کنید.

نکته: برای افزودن شکر به خورش، این کار را کم کم انجام دهید. بگذارید شکری که به آبگوشت اضافه کردید خوب حل شود. بچشید و در صورت لزوم شکر اضافه کنید.

استفاده از سبزیجات برای از بین بردن اسیدیته غذا

۲- اگر سوپ یا خورش شما ترش است و حاوی سبزیجات و سیب زمینی است، از مقداری سیب زمینی و سبزیجات دیگر استفاده کنید تا اسیدیته غذا از بین برود.

برای از بین بردن اسیدیته غذا از کمی چربی استفاده کنید

3- برای کاهش اسیدیته غذا یا آبگوشت از کمی چربی استفاده کنید. این چربی می تواند شامل روغن های مختلفی مانند روغن کنجد و روغن زیتون و کمی خامه باشد.

جوش شیرین برای از بین بردن اسیدیته غذا

4- راه دیگر رفع اسیدیته آبگوشت و غذا استفاده از جوش شیرین به مقدار بسیار کم است که البته این مقدار باید بسیار بسیار کم باشد زیرا جوش شیرین مضر است.

جوش شیرین برعکس غذاهای اسیدی و اسیدی است. اما باید بسیار کم مصرف شود و در دفع غذاهای اسیدی بسیار موثر است.

بیشتر بخوانید  گردنبند خفن سعید آقاخانی در کنار بازیگر

نمک برای از بین بردن اسیدیته غذا

5- نمک می تواند اسیدیته غذا را کاهش دهد، اگر نمک زیادی به غذا یا آبگوشت اضافه نکرده اید و شور نیست، مقداری نمک به آبگوشت اضافه کنید تا اسیدیته غذا کم شود.

منبع: همشهری آنلاین


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *