اگر به فست فود مخصوصا پیتزا علاقه دارید، می توانید در انتهای این قسمت طرز تهیه پیتزا ناپلی را مطالعه کنید. این پیتزا ایتالیایی بسیار خوشمزه و بسیار خوب پخته شده است. می توانید از ژامبون مرغ در این پیتزا استفاده کنید.
مواد لازم برای پیتزا ناپلی
پنیر موزارلا: 1 بسته
سس پستو: 1 قاشق
خمیر پیتزا ایتالیایی: 1 بسته
ژامبون مرغ: 200 گرم
سس کچاپ: 4 قاشق
قارچ: 4 عدد
سیر: 4 حبه
پاپریکا: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
پنیر پارمزان: 50 گرم
زیتون: 100 گرم
فلفل و نمک: به اندازه کافی
آویشن: به مقدار لازم
پودر ریحان خشک: به اندازه کافی
دستور پخت پیتزا ناپل
برای تهیه این پیتزا ایتالیایی باید حرارت زیر فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. حالا باید مواد لازم برای پیتزا را آماده کنید. مقداری ژامبون مرغ، پیاز، پاپریکا، سیر، زیتون و آویشن را با هم مخلوط کنید. حالا مقداری ادویه معطر و سس پستو و پودر پنیر اضافه کنید. مواد را با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود.
حالا کف تابه دلخواهتان را چرب کرده و خمیر پیتزا را آماده کنید. خمیر را کف تابه پهن کنید و ۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ را روی آن بمالید. مقداری پنیر رنده شده روی آن بریزید و به خوبی روی سطح خمیر پخش کنید. حالا مواد متوسط را روی خمیر بریزید و روی سطح خمیر صاف کنید. حالا روی مواد را با یک لایه پنیر بپوشانید.
روی پیتزا را با ریحان تزیین کنید و سینی را در فر قرار دهید. در این مرحله از تهیه پیتزای ناپلی باید به مدت 10 دقیقه در فر بماند. وقتی سطح پیتزا طلایی شد می توانید آن را بیرون بیاورید و بعد از خنک شدن از آن لذت ببرید. این پیتزا ایتالیایی طعم خانگی فوق العاده ای دارد و در صورت تمایل می توانید خمیر آن را در منزل تهیه کنید.
این پیتزا را به راحتی می توانید در خانه درست کنید. اگر فر ندارید می توانید این فست فود را در قابلمه بپزید. مواد را به صورت لایه ای در ته قابلمه بریزید و شعله را زیر آن قرار دهید تا پخش شود.