آموزش طرز تهیه سوپ شیر و اصول پخت سوپ شیر و خامه خوشمزه
سوپ شیر و قارچ پیش غذایی سبک و دلچسب می باشدکه برای طبخ در فصل سرما نیز مناسب است. این سوپ در عین خوشمزگی خود بسیار مقوی بوده و برای تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است. به طور کلی بخش اصلی سوپ ها از مایعات تشکیل شده است و در آنها می توان از موادی نظیر انواع سبزیجات تازه و گوشت استفاده کرد. سوپ ها را می توانید طبق سلیقه خودتان در غلظت های متنوع به صورت رقیق یا غلیظ و در طعم های مختلف ترش، شیرین یا شور آماده کنید.با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر
-
شیر :۱ لیتر -
جو پرک :نصف بسته -
هویج : ۳ عدد -
قارچ : ۳۰۰ گرم -
پیاز : ۱ عدد -
سینه مرغ : نصف ۱ عدد -
خامه :۱۰۰ میلیلیتر -
کنسرو ذرت : ۱ عدد -
نمک، فلفل سفید، زردچوبه : به میزان لازم -
مغز کرفس : (اختیاری) ۱ عدد
طرز تهیه سوپ شیر
-
ابتدا سینه مرغ را با نمک ادویه و یک پیاز کوچک در قابلمه به صورت جداگانه بپزید. -
جو پرک را داخل مخلوط کن ریخته و آسیاب کنید تا انداره آن حدود یکچهارم اندازه اصلی شود. جو پرک را داخل قابلمه ریخته، روی آن آب بریزید و روی شعله قرار دهید. در قابلمه را کاملا باز بگذارید تا جو کاملا باز و لعابدار شود. بین ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا جو کاملا پخته و آب آن تا حد امکان تبخیر شود. -
شیر را داخل قابلمه بریزید. -
قارچ ورقه شده، هویج رنده شده و مغز کرفس را به سوپ اضافه کنید. -
یک ساعت صبر کنید تا سوپ جا بیفتد و در آخر کنسرو ذرت و سینه مرغ ریش ریش شده را به سوپ اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. -
در آخر خامه را به سوپ اضافه کرده و خوب هم بزنید. -
سوپ را در ظرف مناسب سرو کنید و با جعفری تزیین کنید.
چند نکته برای تهیه سوپ شیر
-
اگر سوپ خیلی غلیظ شد میتوانید از مقدار شیر بیشتری برای رقیق کردن سوپ استفاده کنید. -
برای پخت این سوپ به هیچ وجه از آبلیمو استفاده نکنید چون ممکن است شیر ببرد. -
بهتر است از فلفل سفید استفاده کنید. فلفل سفید طعم سوپ را بینظیر میکند. -
اگر هنگام پختن سینه مرغ آبی در قابلمه باقی ماند، حتما از آن برای پخت سوپ استفاده کنید چون طعم عالی به سوپ میدهد.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی