شهروندان دو هفته فرصت دارند تا اطلاعات واکسیناسیون کرونا خود را در سامانه گزارش دهند


دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: میلیون ها نفری که در سامانه واکسن ثبت نام نکرده اند و همچنین افرادی که تمایلی به دریافت واکسن ندارند، دو هفته فرصت دارند تا اطلاعات واکسن خود را ثبت کنند. اگر کارمندان دولتی هستند، باید هر 15 روز یک بار آزمایش PCR منفی بدهند.

سیتنا، حسین قاسمی مدیرکل امور مرزی وزارت کشور در نشست ستاد خبری کرونا با موضوع تبیین بستر مدیریت هوشمند بیماری های همه گیر که در محل ستاد خبری وزارت فرهنگ و ارشاد برگزار شد. ارشاد اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا در خصوص طراحی سامانه یا اپلیکیشن دسترسی موسسات کشور اطلاعات واکسیناسیون را برای شهروندان تشریح کرده است: در سامانه امید زمانی که شهروندان کد ملی و موبایل خود را وارد می کنند. شماره تلفنی که با کد ملی آنها مطابقت داشته باشد، اولین اطلاعاتی که در سامانه نمایش داده می شود کارت دیجیتالی واکسیناسیون، وضعیت بیماری و سلامت فرد است.

دبير كميته امنيتي، انتظامي و مددكاري اجتماعي ستاد ملي مديريت بيماري كرونا ادامه داد: همه دستگاه‌هاي كشور به اطلاعات واكسن‌هاي شهروندان دسترسي دارند كه در كشورهاي ديگر در قالب يك اپليكيشن اجرا مي‌شود. در مورد ما در قالب سامانه امید.

وی گفت: اطلاعات یک میلیون واکسینه شده در کشور در سامانه امید ثبت نشده است، به همین دلیل است که وزارت بهداشت وضعیت واکسیناسیون شهروندان را جویا می شود.

قاسمی خاطرنشان کرد: به طور کلی کدهای ملی که واکسیناسیون آنها در سامانه های وزارت بهداشت ثبت شده است از طریق سامانه امید خدمات خود را دریافت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید  قیمت عوارض بزرگراه های کشور در سال 98 اعلام شد

دبیر کمیته امنیتی، انتظامی و مددکاری اجتماعی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در پایان تاکید کرد: یک میلیون نفر که در سامانه وزارت بهداشت واکسیناسیون ثبت نکرده اند دو هفته فرصت دارند تا اطلاعات خود را در مورد واکسن ها ثبت کنند. کسانی که مایل به دریافت واکسن نیستند، اگر کارمند دولتی باشند، باید هر 15 روز یک بار آزمایش PCR منفی بدهند.


دیدگاهتان را بنویسید