مواد لازم برای املت قهوه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
4 عدد تخم مرغ
روغن مایع به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
4 قاشق غذاخوری آب جوش
طرز تهیه املت قهوه
برای تهیه املت لذیذ ربی در کافه ابتدا تابه مناسب را روی آتش بگذارید. معمولا برای تهیه املت ربیع در قهوه خانه ها از تابه های «زینک» یک نفره استفاده می شود. سپس حدود 6 تا 8 قاشق غذاخوری روغن مایع را به تابه اضافه کنید.
افزودن پیاز به املت در کافه ها مرسوم نیست، اما برخی کافه ها به درخواست مشتری پیاز را به املت اضافه می کنند. اگر می خواهید این املت پیاز را هم درست کنید، ابتدا یک پیاز کوچک را پوست بگیرید.
حالا پیاز را مستقیم در ماهیتابه روی آتش رنده کنید، سپس کمی تفت دهید تا پیاز سبک شود. سپس رب گوجه فرنگی را با آب در حال جوش در ظرف کوچکی مخلوط می کنیم تا رقیق شود سپس به تابه اضافه می کنیم.
مهم ترین دلیل خوش طعم بودن املت در کافه، سرخ شدن رب گوجه فرنگی است. رب گوجه فرنگی را روی حرارت زیاد تفت دهید تا خوش رنگ شود و طعم خامی و بوی آن کاملا گرفته شود.
بعد از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد و داخل روغن افتاد، تخم مرغ ها را به تابه اضافه کنید. سپس به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و صبر کنید تا سفیده ها کمی سفت شوند.
باید بخوانید:
اگر املت را بلافاصله بعد از اضافه کردن تخم مرغ هم بزنید، سفیده تخم مرغ باعث سفید شدن رنگ املت می شود. اما اگر اجازه دهیم سفیده سفت شود و سپس املت را هم بزنید، در نهایت املت خوش رنگ تری به دست می آید.
نکته دیگری که در تهیه املت برای قهوه باید به آن توجه کنید این است که در مورد ریختن روغن باید با صراحت صحبت کنیم، زیرا اگر روغن کافی در این ظرف نباشد، املت کاملاً به تابه می چسبد و کیفیت لازم را نخواهد داشت. نخواهد داشت.
به هم زدن املت ادامه می دهیم تا تخم مرغ کاملا بپزد سپس اجازه می دهیم روغن املت گرفته شود و جا بیفتد. در پایان املت را در همان تابه سرو می کنیم. علاوه بر این املت خوشمزه، پیاز و نان بربر تازه را فراموش نکنید.