طرز تهیه نان چمچمو به روش سنتی و با طعمی بی نظیر


طرز تهیه نان چمچو سنتی با طعمی غنی

در این مطلب با طرز تهیه نان چمچمو که یکی از نان های سنتی است آشنا می شوید. این نان را به راحتی می توانید در منزل درست کنید و با انواع غذاها سرو کنید. این نان متعلق به استان هرمزگان است.
نان های سنتی که بسیار پخته و خوشمزه هستند را می توان به راحتی در خانه تهیه کرد. همانطور که می دانید در ایران نان های سنتی وجود دارد که می توانید از پخت آن ها لذت ببرید. در این قسمت می توانید طرز تهیه نان چمچمو که یکی از انواع نان سنتی است را فرا بگیرید.

مواد لازم برای پخت نان چامچو

آرد: 3 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
خمیر مخمر: 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
شیر یا آب: 1 فنجان
شکر: 4 قاشق چایخوری
نمک: قاشق چایخوری


 من نمی دانم

طرز تهیه نان چمچمو

برای پخت این نان خوشمزه سنتی و خانگی می توانید از آرد و شیر استفاده کنید. در مرحله اول تهیه این نان ابتدا باید دیگ مناسب را انتخاب کنید.
قابلمه را روی آتش بگذارید و شیر را به مواد آن اضافه کنید. وقتی شیر کمی گرم شد لازم است کمی خمیر مایه اضافه شود. توجه داشته باشید که شیر نباید به نقطه جوش برسد.
کاسه دیگری انتخاب کنید و خمیر مایه را با کمی شیر گرم و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید. بشقاب را روی یک بشقاب قرار دهید و بگذارید کمی بماند. زمان استراحت این خمیر مایه 10 دقیقه است و در این مرحله خمیر مایه شما تمام می شود.
حالا بقیه موادمان را در ظرف دیگری با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را با شکر باقی مانده در ظرفی ریخته و با همزن با دور تند خوب هم بزنید.

بیشتر بخوانید  رولت گوشت


نان سنتی هرمزگان

بافت جوهر باید نرم باشد. بعد از هم زدن تخم مرغ و شکر، کمی روغن و نمک اضافه کنید. وقتی موادتون یکدست شد میتونید خمیر مایه و آرد رو به موادتون اضافه کنید. آرد را با مواد تخم مرغ و خمیر مایه خوب مخلوط کنید.
سپس باید آنقدر آرد را به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست آید. بعد از اینکه خمیر را خوب ورز دادید و خمیرتان جمع شد، باید آن را روی سطح پهن کنید.
در این مرحله از تهیه نان چمچمو، قبل از اینکه خمیر را روی سطح مورد نظر قرار دهید، کمی آرد بپاشید تا خمیر به سطح نچسبد. خمیر را روی این سطح خوب ورز دهید. 10 دقیقه زمان خوبی برای این کار است.
وقتی خمیرتان یکدست شد و بافت نرمی داشت آن را به ظرفی منتقل کنید. بهتر است داخل تابه را با کمی روغن چرب کنید. خمیر را در ظرفی بریزید و پارچه ای روی آن بگذارید و بگذارید استراحت کند.
بعد از یک ساعت باید دوباره خمیر را ورز دهید. این خمیر را به روش های مختلف تقسیم کنید. حالا تابه مناسب را انتخاب کنید و کمی روغن داخل آن بریزید. خمیر را در تابه پر از روغن بریزید و بگذارید خوب سرخ شود. خمیر را با چنگال بکوبید تا پخته شود.


دیدگاهتان را بنویسید