مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

رولت گوشت

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


Imageمواد لازم:
گوشت چرخ كرده: ۱ كیلو
زعفران: ۲ قاشق سوپ‌خوری
قارچ خرد شده: ۱ لیوان
تخم‌مرغ پخته شده: ۴ عدد
زرشك: ۳ قاشق سوپ‌خوری
جعفری خردشده: یك لیوان
سفیده تخم‌‌مرغ: ۱ عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده هم بزنید و نمك و فلفل زده و كمی زعفران به آن اضافه آن را خوب ورز بدهید تا خوب كش بیاید و به دست نچسبد.

مواد داخل رولت را كه شامل زرشك، قارچ خردشده، پیاز سرخ كرده است، مخلوط كنید، تخم‌مرغ‌ها را پوست كنید، آماده بگذارید. گوشت را در داخل سینی به قطر ۲ سانت پهن كرده، به صورت مستطیل در بیاید و مواد داخل رولت را وسط گوشت بریزید و تخم‌مرغ‌ها را هم به صورت افقی بچیند و آهسته آهسته گوشت را رول كنید.

سفیده تخم‌مرغ را هم آنقدر هم‌بزنید تا كف كند و با قلم موبه سطح گوشت بمالید و درسینی فر قرار بدهید تا با حرارت ملایم بپزد. برای جلوگیری از ترك رولت، گاهی روغن مایه به سطح آن بمالید و پس از پخته‌شدن آن را در دیس بگذارید و با جعفری و حلقه‌های نارنج یا لیمو‌ترش و قارچ پخته تزئین كنید.


بیشتر بخوانید  کالری خورش فسنجان : ارزش غذایی خورش فسنجون
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *