مواد لازم برای کوکی های Redolot
- کره 110 گرم
- 200 گرم شکر سفید
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- 230 گرم آرد
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1 پیمانه نمک
- رنگ ژله ای قرمز.قاشقی
- وانیل ⅓ قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکی ردولوت
برای تهیه شیرینی خوشمزه ردولوت، ابتدا کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کنید، سپس کره را در آشپزخانه قرار دهید و اجازه دهید تا کره با دمای اتاق تنظیم شود، سپس کاملا نرم شود.
حالا کره را با شکر در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی با سرعت بالا به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط کره سبک و کرم رنگ شود. سپس تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره اضافه کنید.
در این مرحله دوباره مخلوط کره را با همزن برقی با سرعت بالا مخلوط کنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس رنگ خوراکی را به مخلوط کره اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا رنگ پخش شود.
حالا آرد را با پودر کاکائو و نمک در ظرفی ریخته و هم می زنیم سپس در الک می ریزیم و 3 بار الک می کنیم. سپس مواد خشک را به مخلوط کره اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر در ظرفی جمع شود.
در این مرحله به ورز دادن خمیر ادامه می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیری به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید.
حالا خمیر فرم گرفته را داخل تابه گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و اجازه دهید فر کاملا گرم شود.
در این مرحله بعد از 30 دقیقه قالب را از یخچال خارج کرده و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و شیرینی را به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا بپزد. بعد از این مدت، قالب را از فر خارج کنید.
در نهایت اجازه دهید کوکی ها کاملا خنک شوند. برای نگهداری بهتر، کوکی های Redolut را در ظرف دربسته قرار داده و در دمای اتاق نگهداری می کنند. در آخر کوکی ها را با چای تازه دم کرده سرو کنید. دلپذیر.