مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه دلمه کلم شیرین برای افطار ماه رمضان امسال + تصویر

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


دلمه کلم

مواد لازم برای طبخ دلمه کلم برگ

گوشت چرخ کرده : 500 گرم ، سبزی دلمه : 500 گرم ، برنج : 5/1 پیمانه ، آلو خورشی : 10 تا 15 عدد پیاز بزرگ : یک عدد ، کلم بزرگ : یک عدد ، روغن : به میزان لازم ، شکر : یک قاشق غذا خوری نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، زیره سیاه و زعفران : به میزان لازم

طریقه پخت دلمه کلم برگ شیرین

پیاز را نگینی کرده و تفت می دهیم ، گوشت را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن ادویه ها و نمک را اضافه می کنیم. برنج را که از قبل به صورت کته ای پخته ( نیم پز ) شده را به گوشت اضافه و مخلوط می کنیم ، سبزی خرد کرده را اضافه کرده و سپس از روی حرارت برمی داریم. کلم را شسته و انتهای آن را با یک چاقوی تیز و باریک به صورت مخروط درآورده و خارج می کنیم بعد کلم را در قابلمه ای که پر از آب جوش است می اندازیم بعد از 4 تا 5 دقیقه حرارت آن را از قابلمه خارج کرده و برای چند دقیقه می گذاریم تا خنک شود. از اولین برگ کلم شروع کرده و جدا می کنیم و برگ ها را کنار می گذاریم تا خنک شود. انتهای برگ را که کمی سفت است با چاقو بریده و یک قاشق از مواد را داخل آن گذاشته و کناره های برگ را می بندیم ، آن را رول می کنیم یا به صورت بقچه ای می بندیم. در کف ظرف بزرگی چند برگ کلم انداخته و دلمه ها را در آن می چینیم تا ظرف پر شود یک لیوان آب روی آن ریخته و آلوها را که از قبل خیس کرده ایم روی دلمه ها ریخته و روی حرارت می گذاریم تا پخته شود. بعد از آن که دلمه ها پخته شد شکر ، سرکه و لیوان آب را مخلوط کرده و روی دلمه ها می ریزیم و می گذاریم به مدت 20 دقیقه حرارت ببیند تا مزه آن ملس شود.

بیشتر بخوانید  روش درست کردن شیرینی نارگیلی خوشمزه

دلمه کلم

نکته مهم :

اگر شکر این دلمه را از ابتدای کار اضافه کنیم کلم ها پخته نمی شوند و دلمه ها سفت می شوند.

دلمه کلم

دلمه کلم

دلمه کلم

دلمه کلم


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *