کارمندان نباید روی ویلچر بنشینند


این متخصص فیزیوتراپی معتقد است: نشستن نامناسب باعث کاهش راندمان کاری کارکنان و ایجاد بی قراری، مشکلات روحی و روانی و دردهای استخوانی در بدن می شود.

کارمندان نباید روی ویلچر بنشینند

مرتضی عزیزیان گفت: به خصوص میز و صندلی که کارکنان روی آن می نشینند باید استاندارد و متناسب با ابعاد و اندازه بدن هر فرد تنظیم شود.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از میز و صندلی های گران قیمت برای نشستن الزامی نیست، بلکه با راهکارهای ساده و تدابیر ویژه می توان محیط کار را برای نشستن راحت و مطلوب کرد.

این استاد دانشگاه ارتفاع صندلی را یکی از مهم ترین عواملی دانست که باید به آن توجه کرد و ادامه داد: ارتفاع صندلی باید به اندازه طول ساق پا باشد تا زمانی که فرد در حالت طبیعی می نشیند، زانو باید به آن توجه شود. برابر طول ساق پا باشد. مفصل دو تا سه سانتی متر بالاتر از مفصل لگن است.

عزیزیان خاطرنشان کرد: اگر ارتفاع مدفوع بیشتر از حد معمول باشد عضلات پشت ران تحت فشار قرار می گیرند و عصب سیاتیک تحت تاثیر قرار می گیرد و اگر ارتفاع کمتر از حد طبیعی باشد و زانو خیلی بالاتر از لگن باشد. عضلات باسن فشرده خواهند شد.

این متخصص فیزیوتراپ با تاکید بر اینکه نشستن کاملا صاف و راست کار درستی نیست، ادامه داد: هر فرد حداکثر تا 20 دقیقه می تواند صاف بنشیند و پس از آن ضمیر ناخودآگاه خم می شود.

وی گفت: تکیه گاه باید روی صندلی مشخص شود و قسمت پایینی پشت کاملا با صندلی یا بالش طبی پر شود تا تمام فشار و تکیه گاه بدن روی صندلی باشد.

بیشتر بخوانید  علت عود ادرار + درمان

وی گفت: صندلی های گردان برای کارمندان توصیه نمی شود، زیرا در این صورت نمی توان به راحتی تمام فشار وارده به صندلی را منتقل کرد.

عزیزیان توصیه کرد: حتی الامکان از صندلی های تکیه گاه استفاده کنید و ارتفاع تکیه گاه ها به گونه ای باشد که وقتی فرد دست خود را روی آن قرار می دهد، شانه هایش در حالت طبیعی قرار گرفته و نه زیاد بلند و نه کم باشد.

به گفته عزیزیان، صندلی راحتی از اندام فوقانی فشار می آورد.

این فیزیوتراپ گفت: برای افرادی که به مدت طولانی پشت میز می نشینند، لازم است حداقل هر دو ساعت یک بار از روی میز بلند شوند و چند حرکت کششی ساده انجام دهند.

وی افزود: پیاده روی بین ساعات کاری نیز باعث افزایش گردش خون در پاها شده و از آمبولی خون و چربی در پاها جلوگیری می کند.

عزیزیان معتقد است: هنگام پیاده روی به مکان های دور باید خیره شد تا خستگی چشم کاهش یابد.

وی در مورد ارتفاع میز نیز یادآور شد: ارتفاع میز باید به گونه ای باشد که وقتی انسان می نشیند و آرنج خود را روی میز می گذارد، مجبور نباشد خم شود یا شانه هایش را بالا بیاورد.

این استاد دانشگاه همچنین توصیه کرد: افرادی که از مانیتور استفاده می کنند حتما باید رو به مانیتور باشند و اگر خط فرضی از بالای سر فرد بکشیم به بالای مانیتور ختم می شود.

به گفته عزیزیان، محل نامناسب مانیتور منجر به درد گردن می شود.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که به مدت طولانی در می زنند باید مچ دست خود را روی قسمت مورب کیبورد قرار دهند در غیر این صورت در دراز مدت دچار سندرم گیر افتادن عصبی در ناحیه مچ دست می شوند.

بیشتر بخوانید  چه چیزی باعث رویش ناگهانی دندان می شود؟

این فیزیوتراپ تاکید کرد: هنگام ضربه زدن از ضربه زدن مستقیم با نوک انگشت خودداری شود.
منبع: pezeshkan.or


دیدگاهتان را بنویسید