خانواده خانم محمدی خانواده ای محروم اهل روستای کهکرود در 35 کیلومتری غرب شهرستان سربیشا در استان خراسان جنوبی بودند. با کمک کمیته یاری امام خمینی(ره) 30 میلیون تومان تسهیلات برای خوداشتغالی دریافت کردند و با این وام موفق به راه اندازی مزرعه پرورش شترمرغ شدند.
زهره محمدی 32 ساله است. او با همراهی همسرش محمود کاظمی و دو فرزندش از سربیسه به روستایی نقل مکان کرد که خشکسالی تنها یک خانواده را در روستا نگه داشت. با وام کمیته امداد امام خمینی(ره) یک مزرعه پرورش شترمرغ با ظرفیت 20 راس راه اندازی کردند.
خانواده با خشک شدن کامل چاه ها و قنات ها به روستای پدری خود بازگشتند. زمانی که تصمیم گرفتند در روستا مزرعه ای بسازند، با علم به اینکه پرورش شترمرغ نیاز به آب زیادی دارد، با آوردن یک آب انبار 20 هزار لیتری به روستا مشکل را حل کردند.
خانواده ای پرتلاش تنها در مدت 15 روز در روستا مزرعه ای ساختند که به گفته همه اقوام و آشنایان غیرممکن بود اما تلاش آنها این کار را غیرممکن کرد.
در این مزرعه کارهای اجرایی توسط محمود کاظمی انجام می شود و امور حسابداری و اداری بر عهده زهره محمدی است. محمود با فروش مرغ و گوشت و روغن و پر شترمرغ و صادرات آن به شهرهای اصفهان و بندرعباس در تجارت خود رونق گرفت.
به محض اینکه توانست روی پای خود بایستد و از مزرعه خود حمایت کند، 15 میلیون از بانک وام گرفت و با کمک کمیته امداد امام خمینی (ره) 400 بوقلمون را برای توسعه کسب و کار خود به مزرعه اضافه کرد.
محمود می گوید: اگر مشکل کم آبی این روستا حل شود می توانم حداقل برای 30 نفر در این مزرعه کارآفرین باشم. من شغل امروزم را مدیون همسرم هستم چون همه حاضر نیستند در روستایی خالی از سکنه زندگی کنند. من و او با پشتکار او موفق شدیم از این وام تجاری با بهره استفاده کنیم و حتی می توانیم با مشارکت مسئولان این روستا را بازسازی کنیم و مردم را به روستا برگردانیم.
عکس های پرورش شترمرغ در کهکورود خراسان جنوبی