دکتر گورابی امروز در مراسم کلنگ زنی احداث مجتمع پزشکی، تحقیقاتی و آموزشی رویان با بیان اینکه پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی از 23 سال پیش به همت مرحوم دکتر سعید کاظمی آشتیانی فعالیت خود را آغاز کرد. در فضایی 12 متری
وی گفت: خوشبختانه امروز شاهد پیشرفت این پژوهشکده هستیم و ساخت مجتمع آموزشی و پژوهشی روژان فصل جدیدی را برای این پژوهشکده باز خواهد کرد و موفق و مثال زدنی هستند و سه عامل علم، ایمان را برجسته می کنند. و تلاش .
جراحی بیمارستان سلول درمانی رویان
گورابی افزود: فضای فیزیکی پژوهشگاه روژان پس از کار در 12 متر در سال 86 به 300 متر مربع رسید و سپس با حمایت مقام معظم رهبری فضای آن به هشت هزار متر مربع افزایش یافت و خوشبختانه امروز ما در طراحی و اجرا حضور داریم.” ما یک پروژه درمانی، تحقیقاتی و آموزشی رویان با زیربنای 140000 متر مربع هستیم.
رئیس پژوهشکده روژان خاطرنشان کرد: در واقع پس از ورود پژوهشکده به حوزه سلول های درمانی که می توان از آن به عنوان اولین انقلاب نام برد. راه اندازی مجتمع پزشکی، تحقیقاتی و آموزشی رویان نیز انقلاب دوم پژوهشکده محسوب می شود.
وی همچنین با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در پژوهشکده رویان در تاریخ 10 شهریور 1382 گفت: ایشان با استناد به مظلومیت، حیثیت و عزت ملت ایران، از پژوهشگران رویان خواست تا نتایج تحقیقات خود را برای مردم ملموس کنند. مردم.» را سرلوحه کار خود قرار دادیم و در مسیر علم به سمت کاربرد قرار گرفتیم که در سال 1983 منجر به آغاز اولین کارآزمایی بالینی یک موسسه تحقیقاتی در زمینه قلب شد.
رئیس پژوهشکده روژان گفت: ایران امروز در بین 10 کشور برتر در زمینه سلول های بنیادی در آزمایشات بالینی قرار دارد.
گورابی ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک شاهد درمان سرطان و سایر بیماری های صعب العلاج از طریق درمان دارویی، سلول درمانی، ژن درمانی و مهندسی بافت و سایر روش های نوین در دنیا باشیم.
وی گفت: همچنین در نظر داریم با نگاهی متفاوت و روش های جدید در زمینه طب تولید مثل کار کنیم.
رئیس پژوهشکده روژان تاکید کرد: راه اندازی این بیمارستان به معنای جدا شدن از سایر مراکز تحقیقاتی که در حال حاضر به ما کمک می کنند نیست، بلکه فضایی طراحی شده است که بتوانیم در اختیار همه اساتید جامعه پزشکی و پژوهشگران پزشکی قرار دهیم تا که کیهان می تواند از راه حل های جدید استفاده کند.بیماری های صعب العلاج.
به گفته وی یکی از ویژگی های خوب این مجموعه پزشکی، پژوهشی و آموزشی این است که پژوهش در کنار درمان قرار می گیرد.
پژوهشکده رویان از 23 سال پیش در زمینی به مساحت 12 متر آغاز به کار کرد و امروز شاهد طراحی و اجرای پروژه مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی رویان با زیربنای 140000 متر مربع هستیم.
به یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی بنیانگذار فقید روژان
گورابی با قدردانی از زحمات شهردار تهران تصریح کرد: شهردار در بازدید از پژوهشگاه راهکارهای ملموسی را در محوطه این مجموعه ارائه کرد و پس از دستورات لازم امروز شاهد نوسازی این مجموعه هستیم.
در این راستا پژوهشگران ما از معتبرترین مراکز تحقیقاتی دنیا بازدید کردند و در نهایت با توجه به روش ها و امکانات طراحی، این پروژه در دستور کار قرار گرفت.
وی ابراز امیدواری کرد با همکاری های به دست آمده از افتتاح این مجموعه در سه سال آینده استقبال کنیم و در آن دوره پژوهشکده روژان نسبت به آموزش و آموزش نیروهای لازم و همچنین تامین تجهیزات مورد نیاز اقدام کند.
رئیس پژوهشکده روژان با بیان اینکه تمامی فعالیت های پژوهشگاه در راه رضای خدا انجام می شود، بیان کرد: احساس ما این است که کاری جز خداپرستی انجام نمی دهیم و فعالیت های این مجموعه با کمک خیرین انجام می شود. و دولت.»
منبع: طبنا