زنجبیل با تمام خواصی که دارد می تواند برای افرادی که از بیماری های خاص رنج می برند مضر باشد. در این مطلب شما را با خواص و مضرات زنجبیل آشنا می کنیم. لطفا به ما بپیوندید.
یک زنجبیل می تواند طعم هر غذا یا دسری را تغییر دهد. این ادویه علاوه بر عطر، خواص دارویی زیادی نیز دارد. اما با تمام خواصی که دارد می تواند برای افرادی که از بیماری های خاصی رنج می برند مضر باشد. در این مطلب شما را با خواص و مضرات زنجبیل آشنا می کنیم. لطفا به ما بپیوندید.
زنجبیل برای کاهش نفخ
اگر همیشه نفخ دارید، توصیه می کنیم کمی زنجبیل به چای خود اضافه کنید یا یک تکه زنجبیل تازه و پوست کنده بجوید. همچنین می توانید برای جلوگیری از نفخ ناشی از خوردن لوبیا، یک تا دو برش نازک زنجبیل تازه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. خواهید دید که نفخ شما به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
زنجبیل برای تسکین درد
مطالعات متعدد نشان داده است افرادی که در اولین نشانه میگرن یا سردرد زنجبیل مصرف می کنند درد کمتری را تجربه می کنند. زیرا ترکیبات موجود در زنجبیل مانع از ترشح هورمون های التهابی می شود. نتایج سایر مطالعات نشان می دهد که زنجبیل می تواند به بهبود و کاهش آرتروز کمک کند.
زنجبیل می تواند به شما کمک کند اگر به دلیل ویروسی که وارد بدن شما می شود یا حالت تهوع ناشی از تصادفات رانندگی و غیره احساس تهوع دارید.
محققان معتقدند افرادی که از آرتروز یا آرتریت روماتوئید رنج می برند و هر روز هوس پودر زنجبیل دارند، درد و تورم کمتری در مفاصل احساس می کنند.
توصیه می کنیم کمی پودر زنجبیل به شیر یا چای اضافه کنید. برای تهیه غذا می توانید از زنجبیل تازه نیز استفاده کنید.
با خواص و مضرات زنجبیل بیشتر آشنا شوید
زنجبیل از خطر ابتلا به سرطان جلوگیری می کند
اگر در گذشته مردم از گرسنگی، وبا یا طاعون و … می مردند، امروزه سرطان به بلای جان انسان تبدیل شده است. به نظر می رسد چاره ای جز تلاش برای پیشگیری از این بیماری مهلک نیست.
نتایج چندین مطالعه نشان می دهد که زنجبیل حاوی ترکیباتی است که خواص ضد سرطانی دارد. محققان دریافته اند که زنجبیل با سلول های سرطانی تخمدان مبارزه می کند.
نتایج سایر مطالعات نشان می دهد که مصرف زنجبیل تازه التهاب روده بزرگ را کاهش می دهد.
زنجبیل در دوران بارداری: بله یا خیر؟
بین محققان در مورد استفاده از زنجبیل در دوران بارداری اتفاق نظر وجود ندارد. نتایج مطالعات مختلف نیز نتایج متفاوتی را نشان داد. برخی مطالعات نشان می دهد که بین مصرف زنجبیل و سقط جنین رابطه وجود دارد. نتایج تحقیقات دیگر حاکی از آن است که مصرف این ادویه باعث بروز مشکلات و عوارضی در این دوران می شود.
در حالی که چندین مطالعه دیگر نشان می دهد که مصرف زنجبیل در دوران بارداری نه تنها مشکلی ایجاد نمی کند بلکه حالت تهوع را نیز برطرف می کند.
به همین دلیل توصیه می کنیم قبل از مصرف مکمل ها یا خود زنجبیل با پزشک خود مشورت کنید. زیرا بسیاری از خانم ها از این ادویه برای مبارزه با حالت تهوع صبحگاهی استفاده می کنند.
زنجبیل باعث التهاب دهان می شود
در طب سنتی اعتقاد بر این است که زنجبیل بدن را گرم و گرم می کند. یعنی باعث می شود بدن گرمای بیشتری تولید کند. همچنین می تواند باعث التهاب در دهان و غشاهای مخاطی شود و باعث گزگز یا خارش شود.
در صورت احساس التهاب و سوزن سوزن شدن در دهان از مصرف زنجبیل خودداری کنید.
پودر زنجبیل، نوشیدنی، قرص یا مربا معده را تسکین می دهد و از بروز مشکلات جلوگیری می کند. تحقیقات نشان می دهد که زنجبیل به اندازه اسکوپولامین یا هیوسین موثر است.
این دارو بدون نسخه تجویز می شود و برای پیشگیری از گرفتگی عضلات، دل درد و … استفاده می شود.
زنجبیل می تواند قند خون را کاهش دهد
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که پودر زنجبیل قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کاهش می دهد.
اگر شما نیز از این بیماری رنج می برید و نگران سطح قند خون خود هستید، در مورد مصرف زنجبیل با پزشک خود مشورت کنید. اگر پزشک تشخیص دهد که مصرف این ادویه با داروهای شما تداخلی ندارد، می توانید از آن برای کنترل قند خون تا حد امکان استفاده کنید.
به خاطر داشته باشید که در برخی موارد، مصرف زنجبیل می تواند تاثیر خطرناکی بر سطح انسولین بدن شما داشته باشد.
زنجبیل با داروهای ضد انعقاد همراه است
نتایج یک مطالعه استرالیایی نشان می دهد که زنجبیل یک ضد انعقاد قوی است که کمی قوی تر از آسپرین است. بنابراین برای بیمارانی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنند توصیه نمی شود.
زیرا خطر خونریزی یا کبودی را افزایش می دهد. اگر مشکلات خونریزی دارید یا داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنید، بهتر است از مصرف زنجبیل خودداری کنید.