هر کدام 250 میلی لیتر ماست تقریباً 10-14 گرم پروتئین در دسترس است که تقریباً معادل 20 درصد نیاز روزانه است.
ماست یکی از بهترین محصولات لبنی و سرشار از کلسیم است. به همین دلیل متخصصان تغذیه توصیه می کنند که علاوه بر شیر و پنیر، روزی یک یا دو فنجان برای پیشگیری از پوکی استخوان مصرف شود. ماست کم چرب برای خوردن …
معجزه خود را می شناسیم
تحقیقات در مصر نشان داده است که استفاده از لبنیات تخمیری و اسیدی به عنوان ماست از سرطان کبد جلوگیری می کند. بر اساس این تحقیق، فعالیت باکتری ها و تشکیل اسید لاکتیک مکانیسم های مشخصه ای هستند ضد سرطان ما است.
برای این مطالعه به موش ها مواد سرطان زا تزریق شد و سپس از لبنیات تخمیر شده در رژیم غذایی آنها استفاده شد. نتایج نشان داد که این موش ها تا حد زیادی از سرطان محافظت می شوند.
جالب تر، حتی در موش های مبتلا به سرطان، مصرف ماست از گسترش سرطان به سایر بافت های بدن جلوگیری می کند.
ماست کم چرب، ماست پرچرب: شیر معمولاً 3 درصد چربی دارد، البته اگر قبل از تولید باشد ماستمی توان از آن چربی گرفت ماست کم چرب تهیه شده. حال اگر به شیر چربی اضافه کنیم و درصد چربی را به 5، 6 یا 7 درصد برسانیم، ماستی که از آن تهیه می شود چرب می شود.
معمولا این پسر ماست طعمش بهتره ولی واسه همینه چربی ما نوعی چربی حیوانی و اشباع است، برای سلامتی مضر است و مصرف مداوم آن باعث چاقی، اضافه وزن و چربی خون خواهد شد.
ماست پروبیوتیک: این نوع ماست در کنار باکتری هایی است که معمولا در تهیه آن وجود دارد ماست باکتری های دیگری در آنجا اضافه می شوند. البته تعداد این میکروارگانیسم ها باید در هر گرم یا متر مکعب ماست 106 یا بیشتر باشد تا مقداری از آنها وقتی می خوریم زنده به روده ما برسند.
در این صورت روده ها می توانند میکروب های زنده را تخمیر کنند و ترکیبات تخمیری تولید کنند که می تواند از بیماری های قلبی عروقی، سرطان و تا حدودی پیشگیری کند.
ماست های میوه ای: شاید ماست ساده, اضافه شدن میوه ها و سبزیجات مختلف با محتوای چربی کم و زیاد; از توت فرنگی، زردآلو، گیلاس و تا اسفناج، خیار و … این میوه ها و سبزیجات گاهی اوقات در له می شوند. ماست اضافه می کنند و گاهی به صورت مصنوعی و مصنوعی یعنی به جای توت فرنگی رنگ صورتی و طعم توت فرنگی به ماست اضافه می کنند.
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم