علائم و نشانه های بیماری شانکروئید


یک بیماری مقاربتی در یک کمین که تا به حال نام آن را نشنیده اید: شانکروئید

با دلگرم کننده با تکنیک های مدرنی که از سرطان سرچشمه می گیرد، آشنا شوید.

بیماری شانکروئید

شانکروئید یا سرطان نرم

این یک بیماری خاص مناطق استوایی است. مخزن این عفونت انسان است. هموفیلوس دوکرئی عامل این بیماری است.حدود 20 تا 60 درصد زخم های تناسلی در کشورهای جنوب صحرای آفریقا و آسیای جنوب شرقی ناشی از بیماری شانکروئید است.شانکروئید یکی از این بیماری هاست.هموفیلوس دوسر شایع نیست و از راه جنسی منتقل می شود. با ایجاد زخم های دردناک در ناحیه تناسلی و لنفادنوپاتی اینگوینال تشخیص داده می شود.

این بیماری در مردانی که با جنس مخالف رابطه جنسی دارند و از شریک جنسی خود که اغلب ناقل بدون علامت است به این بیماری مبتلا می شوند، شایع تر است.

دوره کمون این بیماری 3-5 روز و حداکثر 14 روز است.

تا زمانی که عامل عفونت در زخم اولیه یا ترشح غدد لنفاوی متورم وجود داشته باشد و زخم بهبود نیابد، بیماری منتقل می‌شود که در مواردی که بیماری خوب نباشد از چند هفته تا چند ماه ادامه دارد. تحت درمان. درمان آنتی بیوتیکی همه باکتری ها را از بین می برد و زخم یک تا دو هفته بعد بهبود می یابد.

بیماری شانکروئید

علائم بیماری شانکروئید

در محل تلقیح ابتدا یک پاپول قرمز دردناک ظاهر می شود که با پیشرفت بیماری تبدیل به پوسچول می شود و در صورت پارگی زخم زمینه قرمز روشنی را ایجاد می کند. ز

خم شدن شانکروئید عمیق است و به سرعت خونریزی می کند و معمولاً در اطراف پخش می شود. اگزودای فیبری خاکستری مایل به زرد اطراف زخم را احاطه کرده است. شدت عفونت در این زخم ها بسیار زیاد است و حتی می توان از طریق خود تلقیح به تعداد زخم ها اضافه کرد. جای زخم روی باسن، ران و ناحیه مقعد وجود دارد.

بیشتر بخوانید  چه چیزی باعث ترشحات واژن در زنان می شود؟

احساس بی حالی، تب، بی اشتهایی و میالژی در بیمار مشاهده می شود. غدد لنفاوی ممکن است چرکی و دردناک شوند یا به خودی خود بهبود یابند.بیشتر زنان بدن را حمل می کنند و هیچ علامت و نشانه قابل تشخیصی ندارند.

بیماری شانکروئید

تشخیص بیماری شانکروئید

این بیماری را می توان با معاینه و بررسی غدد لنفاوی تشخیص داد.تشخیص این بیماری معمولاً با لنفوگرام و نوروما مخلوط می شود.

بیماری شانکروئید

راه های انتقال بیماری شانکروئید

این بیماری اغلب از طریق رابطه جنسی منتقل می شود. شانکروئید به طور خودسرانه و بدون نسخه با مقادیر زیادی دارو همراه بوده است.

بیماری شانکروئید

پیشگیری از بیماری شانکروئید

  • نداشتن رابطه جنسی با افرادی که مشکوک به این بیماری هستند و با افرادی که شرکای جنسی زیادی دارند بهترین راه برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.
  • از طریق آزمایشات باید از آلوده نشدن شریک جنسی اطمینان حاصل شود.
  • استفاده از کاندوم در حین رابطه جنسی واژینال، دهانی یا مقعدی امن ترین راه برای پیشگیری است.
  • پس از تماس با دستگاه تناسلی و ترشحات بدن و پس از اجابت مزاج، دست ها باید به خوبی شسته شوند.

بیماری شانکروئید

در صورت عدم درمان بیماری ….

آنها می توانند خود به خود بهبود یابند یا بیماری مزمن می شود و بهبودی بیشتر طول می کشد. یکی دیگر از علائم بیماری ضایعات چرکی نرم و بسیار دردناک است که در دو سوم موارد با بزرگ شدن غدد لنفاوی و کشاله ران همراه است. گاهی اوقات چندین زخم کوچک با هم ترکیب می شوند و زخم بزرگتری را تشکیل می دهند. تشخیص این بیماری با معاینه و معاینه غدد لنفاوی قابل تشخیص است.تشخیص این بیماری معمولاً با لنفوگرافی و غدد لنفاوی مخلوط می شود.

بیشتر بخوانید  علائم و درمان های خانگی عفونت و ورم صورت

راه های انتقال این بیماری معمولا از طریق رابطه جنسی منتقل می شود. تعداد زیادی از شانکروئیدها با مصرف خودسرانه و بدون نسخه دارو همراه است.

بیماری شانکروئید

درمان بیماری شانکروئید

درمان آنتی بیوتیک هایی مانند سفتریاکسون، آزیترومایسین، گلبول های قرمز و مایسین، سیپروفلوکساسین برای درمان شانکروئید توصیه می شود. از نظر جنسی بیشتر است. شانکروئید قابل درمان است و تنها به یک دوز آزیترومایسین (یا سایر آنتی بیوتیک ها) پس از خشک شدن آبسه نیاز دارد. خبر بد این است که اگر شانکر با ایدز ظاهر شود، درمان بی اثر است و نیاز به درمان بیشتری دارد.

بیماری شانکروئید

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی تشویق

مرجان امینی


دیدگاهتان را بنویسید