فواید پروبیوتیک ها برای افراد مبتلا به آلزایمر


فواید پروبیوتیک ها برای بدن

از فواید پروبیوتیک ها چقدر می دانید؟ این باکتری های مفید، بیش از هر قرص معده، می توانند باعث مشکلات گوارشی شوند. در هنگام خرید محصولات غذایی به خصوص لبنیات کافی است به برچسب پروبیوتیک ها توجه کنید. زیرا این باکتری ها علاوه بر بهبود مشکلات گوارشی، سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کرده و کاندیدیازیس واژن زنان را درمان می کند. برای آشنایی بیشتر با این باکتری های شگفت انگیز با دلگرم کننده مشارکت کنید.

فواید پروبیوتیک ها برای بدن

پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند و نقش این باکتری ها محافظت از فلور میکروبی روده است.وجود این باکتری ها از انتشار میکروارگانیسم های مضر جلوگیری می کند زیرا در صورت تکثیر میکروارگانیسم های مضر باعث اسهال و التهاب عفونی می شوند.بیماری های گوارشی (معده) و روده. و ارتباط آنها با سطح مخاط روده، به طوری که پروبیوتیک ها نقش مفیدی در تعادل فلور روده و سنتز ویتامین K، ویتامین B و خنثی سازی عوامل بیماری زا دارند. آن کمک می کند.

آیا می دانید باکتری های پروبیوتیکی وجود دارند که هضم شیر را برای شما آسان می کنند، زیرا بسیاری از افراد با مصرف مواد حاوی لاکتوز دچار اسهال می شوند. پروبیوتیک ها می توانند با تجزیه لاکتوز و تولید آنزیمی که آن را تجزیه می کند از این اثرات جلوگیری کنند.پروبیوتیک ها باید هر روز استفاده شوند زیرا مدت زمان اثر این مواد محدود است. با توجه به مصرف روزانه لبنیات، توصیه می شود این مواد حداقل دو بار در روز، یک بار صبح و نوبت دوم عصر، نه کمتر و نه بیشتر مصرف شود.

http://www.delgarm.com/

این باکتری مفید در غذاهای زیر یافت می شود:

  • بیشتر محصولات لبنی حاوی پروبیوتیک هستند. پنیر یکی از غنی ترین باکتری های خوب است.
  • ماست تخمیری
  • شیر نر
  • شیر تخمیر شده
  • نان خمیر ترش
  • مخمر آبجو
  • آره
  • برای افزایش فلور در روده ها استفاده از غذاهای زیر را توصیه می کنیم:
  • سبزیجات و میوه های خام
  • نوشیدن مقدار زیادی آب
  • از غذاهای حاوی فیبر مانند حبوبات، نان سفید، نان خمیر ترش و غیره بیشتر استفاده کنید.
  • غذا را خوب بجوید

روده یکی از اندام های اساسی بدن است که غذا در آن جابجا و جذب می شود و همچنین نقش محافظتی در برابر باکتری ها، ویروس ها و بسیاری از سموم بدن دارد. فلور یکی از باکتری های ضروری برای عملکرد صحیح دستگاه گوارش است.

http://www.delgarm.com/

پروبیوتیک ها چیست؟

پروبیوتیک ها باکتری های مفیدی در فلور میکروبی دستگاه گوارش هستند. باکتری ها یک و نیم کیلوگرم از وزن بدن انسان را تشکیل می دهند، اما همه این باکتری ها مفید نیستند. زمانی که جمعیت پروبیوتیک ها یعنی باکتری های مفید موجود در فلور میکروبی ما کاهش می یابد، بسیاری از مشکلات به خصوص مشکلات گوارشی و گاهی آلرژی ها رخ می دهد. عوامل متعددی وجود دارد که باعث کاهش جمعیت باکتری های مفید در دستگاه گوارش ما می شود. اولین و شاید مهم ترین عامل در کاهش این باکتری های مثبت استرسی است که همه ما هر روز با آن مواجه می شویم. عوامل دیگر ممکن است شامل برخی از بیماری ها مانند سندرم روده تحریک پذیر، کاندیدیازیس باشد. . زنان و مصرف طولانی مدت آنتی بیوتیک ها و غیره.

بیشتر بخوانید  معرفی لیست مواد غذایی مفید جهت درمان التهاب و پوکی استخوان

پروبیوتیک ها همچنین مشکلات گوارشی را بهبود می بخشند

بسیاری از مشکلات گوارشی، به ویژه اسهال و یبوست زمانی رخ می دهد که جمعیت پروبیوتیک در بدن کاهش یابد. بسیاری از مطالعات نشان داده اند که تجویز پروبیوتیک برای افراد مبتلا به یبوست و اسهال این مشکل را بهبود بخشیده است.

پروبیوتیک ها همچنین اسهال سفر را بهبود می بخشند

زمانی که بسیاری از افراد به سفر می روند، دچار اسهال می شوند که به آن کم آبی می گویند. مطالعات نشان داده است که مصرف پروبیوتیک ها حدود 3 روز قبل از سفر و همچنین مصرف آنها در طول سفر از اسهال مسافرتی جلوگیری می کند.

پروبیوتیک ها و بهبود اسهال ناشی از آنتی بیوتیک ها

هنگام مصرف آنتی بیوتیک ها، به ویژه آنتی بیوتیک هایی مانند مترونیدازول، افراد ممکن است دچار اسهال شوند، زیرا آنتی بیوتیک ها باکتری های مفید یا پروبیوتیک ها را می کشند، همانطور که می توانند باکتری های مضر را از بین ببرند. تحقیقات نشان داده است که اگر افراد از ابتدای درمان آنتی بیوتیکی مصرف پروبیوتیک ها را شروع کنند، دیگر اسهال نخواهند داشت و اثربخشی آنتی بیوتیک ها در بدنشان افزایش می یابد.

پروبیوتیک ها همچنین یبوست را بهبود می بخشند

همانطور که اسهال به دلیل اختلال در فلور میکروبی دستگاه گوارش و کاهش پروبیوتیک ها ایجاد می شود، یبوست نیز می تواند یک عامل غیر طبیعی در سیستم گوارش ما باشد و جمعیت باکتریایی پروبیوتیک ها را کاهش دهد. طبق مطالعات متعدد، مصرف روزانه پروبیوتیک ها می تواند یبوست را بهبود بخشد.

پروبیوتیک ها همچنین نفخ و گاز اضافی در روده ها را بهبود می بخشند

تحقیقات نشان می دهد که مصرف منظم پروبیوتیک ها می تواند نفخ و گاز موجود در دستگاه گوارش ما را از بین ببرد، زیرا تولید گاز در روده ها اغلب بر عهده باکتری های مضر یا فرصت طلب است که در صورت کاهش تعداد پروبیوتیک ها شروع به تولید گاز در روده می کنند.

پروبیوتیک ها همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند

از آنجایی که 45 درصد از سلول‌های سیستم ایمنی (GALT) در سیستم گوارش ما قرار دارند، هر تغییری در سیستم گوارشی ما می‌تواند تأثیر مستقیمی بر سیستم ایمنی بدن ما داشته باشد. بر اساس تحقیقات انجام شده، مصرف محصولات پروبیوتیک با بهبود فلور باکتریایی دستگاه گوارش می تواند از بروز مشکلات آلرژیک به ویژه درماتیت آتوپیک که اکثر کودکان زیر یک سال را درگیر می کند و باعث مرگ آنها می شود، پیشگیری کند. بر اساس این مطالعات، پروبیوتیک درمانی در نوزادان مبتلا به درماتیت آتوپیک، علائم بیماری را کاهش داده و وضعیت را در آنها به طور کامل بهبود می بخشد.

بیشتر بخوانید  علت بالا و پایین بودن AT III در آزمایش خون

پروبیوتیک ها و بهبود کاندیدیاز واژن

نتایج مطالعه نشان می دهد که استفاده از پروبیوتیک ها – چه به صورت خوراکی و چه به صورت شیاف واژینال – نقش مهم و مفیدی در بهبود و کاهش علائم کاندیدیازیس واژن در زنان داشته است. بر اساس این مطالعات، استفاده از پروبیوتیک ها در زنان با سابقه واژینوز خطر عود را کاهش داده است. این کارایی نتیجه نقش پروبیوتیک ها در بهبود فلور میکروبی واژن است.

————————————————- ————————————-

اثرات اصلی پروبیوتیک ها

  • تثبیت در روده توسط باکتری های مفیدی که با پاتوژن ها رقابت می کنند.
  • بهبود اکولوژی معده و روده
  • کلسترول خون را کاهش می دهد
  • خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهید
  • هضم لاکتوز را بهبود می بخشد
  • تحریک و تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر عوامل میکروبی

روده اولین اندام لنفاوی بدن است، به همین دلیل داشتن سیستم ایمنی قوی و دفاع در برابر میکروب ها بسیار مهم است. این کار توسط فلور انجام می شود و مقدار فلور معمولاً با افزایش سن افزایش می یابد. آنها از رشد باکتری های ناخواسته جلوگیری می کنند و سلول های مسئول محافظت از پوست را تحریک می کنند.

پروبیوتیک ها عصاره ها یا مواد باکتریایی بیفیدوس هستند که از کشت لاکتوباسیلوس، جلبک ها یا مولکول های به دست آمده از قندهای طبیعی به دست می آیند. آنها اغلب از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف تشکیل شده اند.هدف از مصرف پروبیوتیک ها و مکمل ها سلامتی عالی است. بنابراین، بهتر است از پزشک یا داروساز خود مشاوره پزشکی و توصیه های تغذیه ای را جویا شوید.

————————————————- ————————————-

پری بیوتیک ها چیست؟

پری بیوتیک ها غذای پروبیوتیک ها هستند. استفاده مداوم از این ترکیبات می تواند به رشد باکتری های مفید دستگاه گوارش یا پروبیوتیک ها کمک کند. جالب اینجاست که موز، عسل، مارچوبه، کنگر فرنگی، سیر و پیاز حاوی پری بیوتیک هستند.

سین بیوتیک ها چیست؟

محصولاتی که دارای هر دو پروبیوتیک (باکتری های مفید) و پری بیوتیک (غذاهای پروبیوتیک) هستند، سین بیوتیک نامیده می شوند.

مجموعه ای از محصولات پروبیوتیک

اگر این روزها به سوپرمارکتی بروید، با مجموعه ای از محصولات پروبیوتیک مواجه می شوید. مهم ترین دسته این محصولات لبنیات پروبیوتیک هستند که ممکن است شامل شیر پروبیوتیک، ماست پروبیوتیک، پنیر پروبیوتیک، دوغ یا کفیر پروبیوتیک و کره پروبیوتیک باشد. محصولات پروبیوتیک تنها به محصولات لبنی ختم نمی شود. امروزه شرکت های زیادی بیسکویت و پفک های پروبیوتیک تولید می کنند. در خارج از ایران، این طیف وسیع‌تر است، زیرا محصولات آرایشی، نوشیدنی‌ها و انواع غذاهای فرآوری شده پروبیوتیک برای حفظ باکتری‌های مفید در بدن وارد بازار شده‌اند.

بیشتر بخوانید  پنج واکسن برای محافظت در برابر 5 بیماری

مکمل های پروبیوتیک

علاوه بر غذاهای پروبیوتیک، داروها و مکمل های پروبیوتیکی نیز وجود دارند که از جهاتی نسبت به غذاهای پروبیوتیک برتری دارند. یکی از مهم‌ترین دلایل برتری مکمل‌ها این است که میزان باکتری‌های فعال و زنده موجود در آنها اغلب چندین برابر محصولات غذایی است و از آنجایی که تعداد پروبیوتیک‌ها در سودمندی و اثربخشی آن‌ها نقش اساسی دارد، می‌توان از مکمل‌ها استفاده کرد. پروبیوتیک ها – نقش مهم تری دارند. لازم است بدانید که بیشتر مکمل های پروبیوتیک وارد شده و در داروخانه ها به فروش می رسند.

————————————————- ————————————-

نکات طلایی برای پروبیوتیک ها:

  • اثربخشی و سودمندی پروبیوتیک ها تا زمانی که در رژیم غذایی شما قطع نشود ادامه خواهد داشت. البته حتی تا سه روز پس از آخرین مصرف پروبیوتیک ها، فلور میکروبی روده با پروبیوتیک ها در تعادل است.
  • مکمل های غذایی پروبیوتیک باید دارای یک پوشش محافظ باشند تا از کشته شدن باکتری های مفید در حضور اسید معده هنگام عبور از معده جلوگیری کند.
  • محصولات لبنی بهترین حامل برای پروبیوتیک ها هستند.
  • موز، عسل، مارچوبه، کنگر فرنگی، سیر و پیاز پری بیوتیک های طبیعی هستند که باید به عنوان پروبیوتیک در رژیم غذایی شما گنجانده شوند.
  • مکمل های پروبیوتیک باید حاوی مقادیر کافی از باکتری های مفید باشند. بهترین مقدار پروبیوتیک در غذا 10 تا 9 (یعنی یک میلیارد باکتری) است.
  • اولویت نسبت به پروبیوتیک ها به افرادی که آنتی بیوتیک مصرف می کنند، افراد مبتلا به اسهال، زنان مبتلا به عفونت های واژن کاندیدا و به طور کلی افرادی که در شرایط حاد و استرس زا هستند داده می شود.
  • مکمل های پروبیوتیک برای همه مجاز است. زنان باردار و شیرده و افراد مبتلا به بیماری های خاص باید زیر نظر پزشک مصرف شود.
  • محصولات پروبیوتیک لبنی در سراسر جهان معمولاً با برچسب سبز از سایر محصولات متمایز می شوند و با این شناسایی می توانید هنگام تهیه محصولات لبنی عاقلانه خرید کنید.
  • انجام دادن.
  • هر ماستی ماست پروبیوتیک نیست!

استارتر ماست (باکتری) (لاکتوباسیلوس بولگاریکوس) یک پروبیوتیک نیست. زمانی که لاکتوباسیل ها و بیفیدوباکتری ها به طور جداگانه (تحت شرایط خاص) اضافه شوند، ماست به یک پروبیوتیک تبدیل می شود.

————————————————- ————————————-

استفاده ممنوع

با این حال، برخی از افراد آسیب پذیرتر هستند و باید با پزشک خود در این مورد صحبت کنند:

  • زنان باردار و کودکان
  • افرادی که HIV مثبت هستند
  • افرادی که تحت شیمی درمانی قرار گرفته اند.

————————————————- ————————————-

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی تشویق

مرجان امینی


دیدگاهتان را بنویسید