5 خاصیت فوق العاده روغن فندق برای پوست و مو



فرایند تهیه روغن فندق چگونه است؟


روغن فندق شاید خیلی استفاده نشود اما خواص بسیار زیادی دارد. فندق همچنین با عناوین filbert nut یا cobnut نیز خوانده می‌شود. روغن ارگانیک فندق از طریق فرایند پرس سرد فندق های بو داده شده بدست آمده که رنگ زرد کمرنگ با رایحه ی ملایم و شیرین فندق دارد. روغن ارگانیک فندق به عنوان یک روغن حامل بسیار فوق العاده جهت رقیق سازی روغن های عصاره ای ساخته می‌شوند اما همچنین خود این روغن نیز خواص شگفت انگیزی دارد برای مثال این روغن به صورت مستقیم جذب پوست شما می‌شود و جذب عالی این روغن هیچگونه بقایایی از خود بر جای نگذاشته و منافذ پوستی شما را نمی‌بندد. همچنین غنی از مواد غذایی و ویتامین ها است. روغن ارگانیک فندق غلظت بالایی از اسید های چرب غیر اشباع داشته که ضمن افزایش کلسترول “خوب” (HDL) باعث کاهش کلسترول “بد” (LDL) می‌گردد.


فواید و خواص روغن فندق برای پوست


روغن فندق

روغن فندق برای پوست


1. روغن فندق برای سفت کردن پوست


روغن فندق سفت کننده است که به معنای این است که به سفت کردن منافذ پوست و استحکام بخشی به بافت های پوستی جهت جلوگیری از شل شدن پوست کمک می‌نماید. این امر، به با طراوت و درخشان نگه داشتن پوست شما کمک می‌کند.


بعلاوه، این روغن دانه ی چربی زا نیست که به معنای این است زمانی که شما آن را استفاده می‌کنید منافذ پوستی شما را مسدود نمی‌کند. در حقیقت، این ماده اندازه ی منافذ را کوچکتر و ترشح چربی پوستی را تنظیم کرده که در نتیجه تضمین می‌نماید پوست شما چربی اضافه تولید نکرده که می‌تواند منجر به بروز آکنه شود.

بیشتر بخوانید  مشارکت بخش خصوصی در تجهیز بیمارستان های دولتی


به این علت روغن فندق برای افرادی که با پوست چرب، آکنه، آماس های ناشی از چربی پوستی در جدال هستند واقعا عالی است. این روغن، پوست را مرطوب می‌کند ضمن اینکه تضمین می‌نماید که منافذ پوستی را مسدود نمی‌کند. بعلاوه خاصیت آنتی باکتریال دارد که به این معناست باکتری های جمع شده روی صورت شما را از بین برده بنابراین از بروز آکنه جلوگیری میکند.


شما میتوانید چند قطره از روغن فندق را در محصولات مراقبت پوستی هر روزتان بریزید، و یا با روغن های اسانس که در طبیعت خاصیت آنتی باکتریال و سفت کننده داشته ترکیب کنید و به منظور درمان پوست چرب مستعد آکنه و برای سفت کردن پوست از آن استفاده کنید.


2. روغن فندق به شما در مراقبت از اشعه UV کمک میکند


روغن فندق حاوی مقادیر بسیار زیاد آنتی اکسیدان ها است که برای محافظت پوست در براب تنش های محیطی نظیر اشعه فرابنفش بسیار مفید است. در نتیجه مانند یک کرم ضدآفتاب آن را روی پوست و صورت خود به کار ببرید تا کمک به فیلتر کردن اشعه های مضر خورشید نماید.


همچنین شما می‌توانید روغن فندق را با مقدار برابر از روغن کنجد، آووکادو و گردو به منظور ازدیاد قدرت محافظت مخلوط نموده و یا چند قطره از آن را در کرم روزانه خود بریزید تا اثر ضد آفتاب داشته باشد.


خواص روغن فندق برای مو


روغن فندق

روغن فندق برای مو


3. روغن فندق مرطوب کننده ی موی سر است


روغن فندق همچنین برای صافی و رطوبت موی سر بسیار عالی است. اگر موی شما دائما خشک و شکننده است چند قطره از روغن را روی موی سر خود بمالید تا مرطوب شده و موی ژولیده و درهم برهم را صاف کند.

بیشتر بخوانید  بیماری پانکراتیت | علائم، علل، تشخیص و درمان التهاب لوزالمعده


همچنین ترمیم کننده ی موی خشک و آسیب دیده بوده و بدون اینکه روی موی خود احساس چربی داشته باشید موی شما را درخشان و دلپذیر می‌نماید.


نه فقط این بلکه روغن فندق در فرمول بسیاری از لوسیون های مراقبت از مو جهت حفظ رنگ موی تازه رنگ شده در مدت بیشتر، استفاده ی گسترده دارد. همچنین حالت دادن و استحکام بخشی به فولیکول های رشد موی شما کمک کرده و بنابراین تضمین می‌نماید که موی شما دیگر شکنندگی و آسیب جدی نخواهد داشت. به سادگی می‌توانید چند قطره روغن را در محیط اسکالپ و موی خود اعمال کنید.


4. روغن فندق در ماساژ درمانی


به دلیل قابلیت جذب شگفت انگیز روغن و همچنین نفوذ عمیق به درون پوست روغن فندق می‌تواند به عنوان یک روغن حامل بسیار قوی برای مخلوط شدن با روغن های عصاره ای دیگر بوده که برای یک ماساژ درمانی آرام بخش تسکین دهنده و دوباره جوان کننده مورد استفاده قرار گیرد.

روغن فندق پوست را صاف و مرتجع نگه می‌دارد. در زمانی که روی پوست ماساژ داده می‌شود عطر و رایحه ی روغن های اسانس دیگر را (در صورت مخلوط شدن) جذب می‌کند و بدین ترتیب دریافت کننده ی ماساژ هر دو منفعت نرم کنندگی پوست روغن فندق و فواید آرام بخش روغن های اسانس دریافت میکند.


5. استفاده از روغن فندق در غذا


روغن فندق به طور گسترده در غذاها و آشپزی مورد استفاده است. یک عامل طعم دهنده عالی است. با رایحه شیرین و متمایز که می‌توان به مانند سس ریحان و سیر به سس سالاد در سیب زمینی اضافه نمود. در حقیقت می‌تواند به عنوان زمینه روغن زیتون در سس سیر و ریحان استفاده شود که به سادگی تندی طعم ریحان را جذب کرده و در نتیجه طعم آن را متعادل و خنثی می‌کند.

بیشتر بخوانید  رژیم برات (BRAT) توسط دکتر تغذیه برای درمان مشکلات گوارشی


به دلیل اینکه روغن فندق ک یک نوع روغن کم حرارت است غالبا از اولئیک اسید ساخته شده ک یک نوع اسید چرب غیر اشباع امگا-9 است. این روغن در دسته بندی روغن های خوب قرار گرفته و بسیار سالم تر بوده و سطح کلسترول را کاهش می‌دهد.


* هشدار های ایمنی


• روغن ارگانیک فندق برای افراد حساس به آجیل و مغز ها ممنوع است.

• روغن به اندازه ی کافی جهت استفاده ی مستقیم روی پوست ملایم است (حتی اگر پوست حساس داشته باشید) و یا می‌تواند به عنوان روغن حامل جهت رقیق سازی روغن های اسانس مورد استفاده قرار گیرد.

• اگر می‌خواهید روغن فندق را بخورید ابتدا با دکتر خود رایزنی کنید. بخصوص اگر سابقه ی مشکلات پزشکی داشته باشید.

• تحقیقات کافی در مورد تاثیر این روغن بر زنان تحت مراقبت و باردار انجام نشده است بنابراین اگر شک دارید با پزشک مشورت کنید.



روغن کشی از فندق



امیدوارم از این مطلب راضی بوده و با خواص روغن فندق آشنا شده باشید. شما میتوانید نظرات و پیشنهادات خود را از طریق قسمت کامنت ها با ما در میان بگذارید. همراه مجله اینترنتی دلگرم باشید.


دیدگاهتان را بنویسید