سس مایونز



Imageمواد لازم :


زرده تخم مرغ 1000 گرم


آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري


سركه 1 قاشق سوپخوري


روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري


فلفل قدري


نمك قدري



طرز تهيه :


دو زرده تخم مرغ را مدت 15 دقيقه خوب هم بزنيد و در حين هم زدن 4 قاشق سوپخوري روغن زيتون را قطره قطره در آن بچکانيد و نمک و فلفل بريزيد .


پس از اينکه 15 دقيقه ديگر سس را زديد ، يک قاشق سرکه قطره قطره بچکانيد . اگر در موقع ريختن سرکه ، سس بريده شد ، يکقاشق آب سرد بريزيد و هم بزنيد .


اين سس غالبا با خوراک ماهي و طيور مصرف ميشود .


بیشتر بخوانید  سوفله پنیر

دیدگاهتان را بنویسید