مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

سوفله پنیر

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



Imageمواد لازم :


پنير گروير 150 گرم


سس مايونز 2 فنجان


زرده تخم مرغ 4 عدد


سفيده تخم مرغ 6 عدد


فلفل قدري


نمك قدري


چاشني هندي قدري



طرز تهيه :


سس سفيد را آماده کرده ميگذاريم گرم بماند زرده تخم مرغ را خوب ميزنيم کم کم داخل سس سفيد ميريزيم هم ميزنيم دو تا سه قاشق از پنير را کنار ميگذاريم بقيه را داخل مخلوط سس سفيد و زرده تخم مرغ ميريزيم نمک و فلفل و جوز هندي را اضافه ميکنيم سفيده را جداگانه خوب هم ميزنيم بطوريکه کاملا سفت شده از تخم مرغ زني نريزد


کمي نمک به سفيده ميزنيم و مايه زرده و سفيده و پنير را داخل سفيده ميريزيم بسرعت هم ميزنيم بعد مايه را داخل ظرف نسوز متناسبي ميريزيم ( ظرف بايد کاملا از مايه پر شود ) بقيه پنير را روي آن مي پاشيم در ظرف يا سيني فر کمي آب ميريزيم و ظرف سوفله را در آن قرار ميدهيم و کف فر ميگذاريم و حرارت را روي 350 درجه تنظيم ميکنيم .


سوفله يک ساعت بايد در فر بماند در اين مدت بهيچوجه در فر را باز نميکنيم . سوفله بايد بالا بيايد و پف کند و روي آن کاملا طلائي شود و بلافاصله بعد از پختن نيز بايد خورده شود. ممکن است ظرف سوفله را مستقيما کف فر قرار داد ولي سوفله اگر در ظرف آب قرار بگيرد لطيف تر ميشود. سوفله را ميتوان با يکي از سبزيهاي فوق تهيه کرد.

بیشتر بخوانید  ۱۱ خاصیت گیاه علف شاخ بز و فواید آن برای تقویت قوای جنسی


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *