سوپ اسکاتلندی



Imageمواد لازم :

گوشت گاو 1000 گرم

آب 1 ليتر

شلغم 500 گرم

جو پوست گرفته 40 گرم

توت 2 عدد

پياز 1 عدد

هندوانه 1 عدد

جعفري ساطوري شده 1 قاشق سوپخوري

نمك قدري

فلفل قدري





طرز تهيه :


گوشت را در ديگچه ريخته آب و نمک را بآن اضافه کنيد بگذاريد مدت يکساعت و نيم بروي آتش ملايم بجوشد ، سپس سبزيجات خرد شده را بهمراه جو کوبيده در آن بريزيد .

اگر ميخواهيد رنگ آبگوشت تيره نشود جو کوبيده را در آب ريخته آنرا روي آتش بگذاريد بجوشد . همينکه کمي جوشيد آنرا صاف نموده در سوپ بريزيد .




پس ار افزودن جو کوبيده و سبزيجات بگذاريد سوپ تا مدت يک ساعت همچنان بجوشد .

گوشت را جداگانه بهمراه مقداري آبگوشت در ظرفي ريخته و جعفري خرد شده را در ظرف سوپخوري بريزيد و آبگوشت را ردي آن ريخته سر سفره بياوريد .


بیشتر بخوانید  روش تهیه پلو مرغ غذای محلی بهشهر

دیدگاهتان را بنویسید