مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

سوفله قارچ

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



Imageمواد لازم :


قارچ 1000 گرم


كره 50 گرم


تخم مرغ 6 عدد


خامه 100 گرم


سس بشامل 2 فنجان


فلفل قدري


نمك قدري



طرز تهيه :


قارچ را تميز و خرد ميکنيم و ميشوئيم و با دست فشار ميدهيم که آب اضافي آن گرفته شود، کره را در ظرفي مي ريزيم و روي آتش ملايم ميگذاريم آب که شد قارچ را مي ريزيم و کمي نمک بآن ميزنيم و گاهي بهم ميزنيم تا آب قارچ تبخير شود، ته يک ظرف نسوز را کمي کره ميماليم و کمي آرد ته ظرف مي پاشيم و زرده تخم مرغ را با کمي نمک مخلوط ميکنيم و ميزنيم تا پف کند و سفيد شود


بعد زرده را با سس بشامل و خامه مخلوط ميکنيم و قارچ آماده شده را با مايه مخلوط مي نمائيم و سپس سفيده را جداگانه خوب ميزنيم تا کاملا سفت شود ، بعد با مايه مخلوط ميکنيم و در ظرف ميريزيم و بطريق بن ماري با حرارت 350 درجه بمدت سه ربع ساعت ميگذاريم ظرف سوفله در فر بماند در اين مدت در فر را باز نمي کنيم . سوفله بايد پف کند و طلائي شود .


براي امتحان آماده بودن سوفله چنگال را بآهستگي ميان سوفله فرو ميکنيم اگر از مايه چيزي به چنگال نچسبيد سوفله آماده شده است و الا خام است و در اين حال يک ربع ديگر ميگذاريم سوفله در فر بماند. ممکن است از کنسرو قارچ استفاده کنيم در اينصورت يک قوطي بزرگ لازم است و کافي است آنرا خرد کرده مصرف نمائيم .

بیشتر بخوانید  توصیه های طلایی در مورد اسموتی سالم


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *