مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

سوفله قارچ

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



Imageمواد لازم :


قارچ 1000 گرم


كره 50 گرم


تخم مرغ 6 عدد


خامه 100 گرم


سس بشامل 2 فنجان


فلفل قدري


نمك قدري



طرز تهيه :


قارچ را تميز و خرد ميکنيم و ميشوئيم و با دست فشار ميدهيم که آب اضافي آن گرفته شود، کره را در ظرفي مي ريزيم و روي آتش ملايم ميگذاريم آب که شد قارچ را مي ريزيم و کمي نمک بآن ميزنيم و گاهي بهم ميزنيم تا آب قارچ تبخير شود، ته يک ظرف نسوز را کمي کره ميماليم و کمي آرد ته ظرف مي پاشيم و زرده تخم مرغ را با کمي نمک مخلوط ميکنيم و ميزنيم تا پف کند و سفيد شود


بعد زرده را با سس بشامل و خامه مخلوط ميکنيم و قارچ آماده شده را با مايه مخلوط مي نمائيم و سپس سفيده را جداگانه خوب ميزنيم تا کاملا سفت شود ، بعد با مايه مخلوط ميکنيم و در ظرف ميريزيم و بطريق بن ماري با حرارت 350 درجه بمدت سه ربع ساعت ميگذاريم ظرف سوفله در فر بماند در اين مدت در فر را باز نمي کنيم . سوفله بايد پف کند و طلائي شود .


براي امتحان آماده بودن سوفله چنگال را بآهستگي ميان سوفله فرو ميکنيم اگر از مايه چيزي به چنگال نچسبيد سوفله آماده شده است و الا خام است و در اين حال يک ربع ديگر ميگذاريم سوفله در فر بماند. ممکن است از کنسرو قارچ استفاده کنيم در اينصورت يک قوطي بزرگ لازم است و کافي است آنرا خرد کرده مصرف نمائيم .

بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی آش دوغ محلی غذای سنتی و خوشمزه


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *