برشت سرد لهستانی



Imageمواد لازم :


چغندر 6 عدد


پياز 2 فنجان


آب 1.5 ليتر


خامه ترش 1 فنجان


كاهو 250 گرم


جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري


شويد يا شبت 2 قاشق سوپخوري


سركه 2 قاشق مرباخوري


شكر 2 قاشق مرباخوري


سيب زميني 3 عدد


تخم مرغ پخته 2 عدد


نمك 1.5 قاشق مرباخوري



طرز تهيه :


چغندر خرد کرده ، پياز ، سرکه ، نمک ، شکر و آب را در يک ماهي تاوه بريزيد و روي حرارت ملايم مدت 45 دقيقه بپزيد تا چغندر نرم شود ، سپس بگذاريد سرد شود .


آنگاه خامه ترش بآن مخلوط نموده سيب زميني ، کاهو و تخم مرغ را بريزيد و در يخچال بگذاريد . موقع آوردن سر سفره ، رويش جعفري خرد کرده و يا شبت خرد کرده بريزيد .


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ۳ مدل فالوده سنتی و خوشمزه ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید