مـواد لازم (برای 4 نفر):
میگو: 250 گرم 250 کیلوکالری
لوبیای چشمبلبلی پخته: یک و یک سوم لیوان 320 کیلو کالری
پیاز متوسط : 1 عدد 25 کیلو کالری
سیر: 10 حبه 15 کیلوکالری
فلفل دلمهای قرمز: 2 لیوان 50 کیلو کالری
آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری 80کیلو کالری
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری 270کیلو کالری
روغن ذرت: 1 قاشق غذاخوری 90 کیلو کالری
نمک و فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
طرز تهیه آکاراجه؛ غذای برزیلی
طـرز تـهـیـه:
ابتدا پیاز را خرد و با روغن ذرت تفت دهید.
میگوها را پس از شستشو و پاک کردن به پیاز اضافه کنید و پس از افزودن ادویهها، بگذارید 15 دقیقه بپزند.
سیر و لوبیای چشمبلبلی را که از قبل پختهاید، در مخلوطکن بریزید تا با هم خوب مخلوط شوند.
تمام آنها را به میگو و پیاز اضافه کنید.
حالا نوبت به فلفل دلمهایهایی میرسد که نگینی خردشان کردهاید.
در آخرین مرحله نیز باید آرد را که از قبل با آب مخلوط کردهاید و روغن زیتون را اضافه کنید.
با افزودن آرد غذای شما قوام پیدا خواهد کرد.
یادتان باشد که بعد از 20 دقیقه حرارت دیدن، آکاراجه شما آماده خوردن خواهد بود.
تبیان