باقالی پلو با ماهيچه، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
باقالی پلو با ماهيچه
ابتدا ماهيچه يا گوشت را باپياز خام و زردچوبه بار ميگذاريم و در آخر پخت نمك و فلفل سياه و كمي زعفران دم كرده اضافه ميكنيم و بعد از اينكه آب ماهيچه غليظ شد خاموش ميكنيم .
برنج را هم كه از قبل خيس كرده ايم را آبكش يا كته بعد از اينكه آبش را كشيد لابه لا باقالي سبز پخت را با همراه شويد خردشده ، ميريزيم و كمي روغن داغ بروي برنج ميريزيم و دم ميگذاريم ، ميتوانيد كمي دارچين لابه لاي برنج بپاشيد .در آخر كمي روغن حيواني روي برنج بدهيد تا معطر شود
منبع: دلگرم