دستور پخت باقلوای نارگیلی خوشمزه
کیک باقلوای نارگیلی از کیک مجلسی های بسیار خوشمزه با طعمی بینظیر هست که به آسانی می توانید آن را به روش خانگی درست کنید و برای مهمانی ها و مجالس تان سرو کنید. با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه ی باقلوای نارگیلی
-
پودر شکر 2 و دو سوم پیمانه -
آرد گندم سه پیمانه -
تخم مرغ چهار عدد -
پودر نارگیل 180 گرم -
وانیل نصف قاشق چایخوری -
روغن مایع یک پیمانه -
بیکینگ پودر دو قاشق مربا خوری -
3 چهارم پیمانه گلاب -
پودر هل یک قاشق مربا خوری -
با این مقدار مواد لازم به اندازه ۱۰ تکه کیک باقلوا خواهیم داشت
طرز تهیه کیک باقلوای نارگیلی
-
چهار عدد تخم مرغ، یک و نیم پیمانه پودر شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل را با همزن برقی میزنیم تا کاملاً کف کند. -
بعد پودر نارگیل را اضافه کرده، مخلوط میکنیم. روغن مایع را اضافه کرده، هم میزنیم. بعد آرد را با دو قاشق مربا خوری بیکینگ پودر مخلوط کرده، کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و با یک قاشق هم میزنیم تا مایه کیک باقلوا آماده شود. -
ته یک سینی با لبه های یک سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته ( و یا از قالب های کاپ کیک و یا کیک یزدی استفاده کنید) و روی آن را کمی چرب میکنیم و مایه کیک را روی آن میریزیم. بعد یک قاشق مرباخوری پودر هل و یا کنجد روی آن میپاشیم. -
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد (تقریباً حرارت متوسط) روشن کرده، سینی را در طبقه وسط فر برای مدت 30 دقیقه میگذاریم. بعد فر را خاموش کرده، در فر را میبندیم تا کیک برای 20 دقیقه دیگر در فر بماند و روی آن ترد و طلایی شود. -
سینی را از فر درآورده تا سرد شود. بعد آن را برش میزنیم. -
باقیمانده پودر شکر را با 3 چهارم پیمانه گلاب مخلوط کرده، جوش میآوریم. شربت درست شده را داغ داغ روی باقلوا ها میریزیم تا کیک نارگیلی باقلوا آماده شود. -
باقلواهای آماده شده را در یخچال گذاشته تا سرد شود و آماده پذیرایی شود.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی