سوپ تام یام غذای محبوب تایلندی با طعمی جادویی + خواص قارچ



«تام یام» یک سوپ تایلندی


این سوپ خوشمزه از سوپهای معروف تایلند است که مواد تشکیل دهنده آن یک طعم خوبی به آن داده است . با دلگرم همراه شوید .


separator line


سوپ تام یام غذای محبوب تایلندی با طعمی جادویی + خواص قارچ


طرز تهیه سوپ تام یام مرحله به مرحله


مواد لازم برای سوپ تایلندی تام یام


  • 5 فنجان عصاره سبزیجات

  • 1 عدد فلفل چیلی سبز یا قرمز (عمودی بریده بشه)

  • 10 عدد قارچ تازه (خرد شده)

  • 10 تا 12 عدد گلچه گل کلم (نیم پز شده)

  • 1 قاشق غذاخوری علف لیمو خرد شده

  • 1 قاشق چایخوری آبلیمو

  • نمک برای مزه دار کردن

  • ترشی فلفل برای سرو


separator line


طرز تهیه سوپ تایلندی تام یام


  1. یه قابلمه برداشته و عصاره سبزیجات رو داخلش بریزین و بذارین جوش بیاد.

  2. بعد از اینکه جوش اومد، فلفل چیلی، گل کلم، علف لیمو و نمک رو بهش اضافه کرده و برای دو تا سه دقیقه بذارین جوش بخوره و بپزه.

  3. در آخر آبلیمو رو اضافه کنین.

  4. داغ و همراه با ترشی فلفل سرو کنین.


separator line


نکته


میتونین میگو، مرغ خرد شده یا هر نوع سبزی دیگه ای که دوست دارین به این سوپ اضافه کنین.


دقت داشته باشین که در صورت اضافه کردن مرغ و میگو، سوپ باید بیشتر بجوشه تا خوب بپزن.


سوپ تام یام غذای محبوب تایلندی با طعمی جادویی + خواص قارچ


separator line


از فواید مهم قارچ


  • قارچ فعالیت مغز را برمی‎ انگیزد.

  • باعث بیرون کردن سم‎ های بدن و بلغم را برطرف می‎کند.

  • قارچ حاوی آنتی‎بیوتیک است.

  • قارچ باعث تقویت استخوان‎ها می‎شود و کمبود ویتامین D را جبران می‎کند.

  • کسانی که بزاق ‎شان زیاد ترشح می‎کند از قارچ استفاده کنند.

  • قارچ باعث می‎شود که مواد غذایی آسان جذب گردد و اخلاط مضر و فضولات را خارج می‎کند و دستگاه گوارش را تصفیه می‎کند.

  • قارچ باعث تقویت نیروی جنسی می‎شود.

  • قارچ اسهال و اسهال خونی را درمان می‎کند.

  • خونریزی‎های داخلی را متوقف می‎سازد.


خواص درمانی قارچ ها


separator line


1 – تقویت سیستم ایمنی بدن


تعدادی از قارچ ها از خانواده poly poraccae در پزشکی بسیار کاربرد دارد.


از این میان در مورد قارچ maiitake تحقیقات وسیعی در غرب انجام شده است. عصاره این قارچ، با افزایش فعالیت گلبول های سفید، سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا به ویروس ها و باکتری های مهاجم حمله کند.


separator line


2 – قارچ ، آنتی اکسیدان قوی


قارچ شامل مقدار زیادی ارگوتیونین است. ارگوتیونین یک آنتی اکسیدان قوی است که برخلاف آنتی‌ اکسیدان‌های دیگر در فرایند پخت و پز ازبین نمی‌رود، بنابراین شما می‌توانید با خیال راحت قارچ را بجوشانید و در سوپ بریزید بدون اینکه نگران از بین رفتن آنتی‌ اکسیدان آن شوید.


بررسی ها نشان می دهند مصرف قارچ پخته و داغ می تواند عفونت های بدن را از بین ببرد و مصرف روزانه دو عدد قارچ پخته شده و داغ می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و یبوست و نفخ معده را نیز درمان کند.


separator line


3 – کاهش ابتلا به سرطان


تحقیقات اخیر نشان می دهد که قارچ های دکمه ای سفید می توانند احتمال خطر سرطان سینه و سرطان پروستات را کاهش دهند.


عصاره ی قارچ دکمه ای سفید می تواند باعث کاهش تکثیر سلولی در سلول های سرطانی و اندازه تومورها نیز شود.


این اثرات محافظتی می تواند با مصرف 100 گرم قارچ در روز دیده شود.


separator line


بیشتر بخوانید :


در سوپ ها ذرت بریزید : خواص ذرت برای سلامتی


دستور تهیه سوپ جو قرمز + نکات کلیدی


طرز تهیه سوپ قارچ با خامه طعمی بی نظیر و خاص


طرز تهیه ی سوپ فرانسوی پیاز : فوق العاده راحت و خوشمزه


بیشتر بخوانید  طرز تهیه کباب مانیسا خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

دیدگاهتان را بنویسید