15 خاصیت شگفت انگیز چای جو برای سلامت بدن



آیا از خواص چای جو (چای بقراط) چیزی می دانید؟

تشویق کننده: لعنتی به دلیل تشنگی و خواص درمانی آن در کشورهای شرق آسیا مانند چین، ژاپن و کره محبوبیت خاصی دارد. این نوشیدنی طعمی شبیه قهوه دارد و به دلیل کمبود کافئین طرفداران بسیاری را در سراسر جهان از جمله آمریکا به خود جذب کرده است.


با چای جو غلظت خون را کاهش دهید

چای جو به دلیل دارا بودن بیش از 10 نوع آنتی اکسیدان و ترکیباتی مانند لیگنان ها، سلنیوم، ویتامین های A و C. به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از بیماری های قلبی عروقی، مرگ سلولی و مشکلات عصبی جلوگیری می کند.

آنتی اکسیدان های موجود در این نوشیدنی توانایی جذب و تجزیه نیترات های پروکسی را به ترکیبات سمی و رادیکال های آزاد دارند.

خواص آنتی اکسیدانی نوشیدنی جو، خطر سیگار کشیدن را در افراد یا افرادی که در شهرهای بزرگ در معرض هوای آلوده قرار دارند، افزایش می دهد. انواع سرطان ها و بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.


چای جو: 15 خاصیت شگفت انگیز چای جو برای سلامت بدن


نقش چای جو در افزایش گردش خون

غلظت بالا در خون باعث کند شدن حرکت خون در عروق و مغز می شود که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، لخته شدن خون، حملات قلبی و سکته را افزایش می دهد. بر اساس تحقیقات، چای جو خون را رقیق می کند، آلکیل پیرازین موجود در چای جو باعث کاهش لخته شدن خون می شود.

مصرف این دارو باعث بهبود جریان خون و کاهش خطر سکته می شود. چای جو برای مردان میانسال، افراد مسن و سیگاری مناسب است.


طرز تهیه چای جو

برای تهیه دمنوش جو لازم است یک قاشق مرباخوری جو نیم ساییده را در 2 لیوان آب به مدت 20 دقیقه بجوشانید و سرد یا گرم بنوشید.


زنان باردار از مصرف دمنوش جو خودداری کنند و مصرف این دمنوش همراه با داروهای ضد انعقاد نیز توصیه نمی شود.

بیشتر بخوانید  همه چیز در مورد عفونت کلیه


سایر فواید چای جو

  • جو با کاهش کلسترول خون، خون را تصفیه می کند و سلامتی را حفظ می کند.
  • چای جو یک آرام بخش طبیعی است.
  • مواد تشکیل دهنده این نوشیدنی به روز شده است سرطان پروستات و سینه آنچه با هورمون ها مرتبط است مانع می شود.
  • این چای تعریق شبانه را کاهش می دهد زنان یائسه این یک تأثیر است.
  • برای درمان هموروئید به طور موثر عمل می کند.
  • علائم را کاهش می دهد آرتریت التهابی ایستگاه ها
  • به درمان آسم و برونشیت کمک می کند.
  • مصرف چای جو برای دفع سموم و UTI توصیه شده.
  • با مصرف این نوشیدنی می توانید سطح قند خون خود را کاهش دهید.
  • این چای به عنوان یک آنتی اسید طبیعی عمل می کند و هضم غذا را بهبود می بخشد و حالت تهوع را برطرف می کند.
  • سلنیوم موجود در آن برای باروری مردانه آن مهم است.
  • حاوی ملاتونین، تریپتوفان و اسیدهای آمینه است که باعث خواب خوب می شود. بنابراین همانطور که گفته شد از آنجایی که این نوشیدنی بدون کافئین است، اختلالی در روال خواب ایجاد نمی کند.


چای جو: 15 خاصیت شگفت انگیز چای جو برای سلامت بدن


بیشتر بخوانید:

10 خاصیت منحصر به فرد و شگفت انگیز سبوس جو دوسر

خواص و کاربردهای ارزشمند جو دوسر

فواید و خواص ارزشمند پودر بلغور جو دوسر که نمی دانستید!


خواص موثر جو برای سلامتی

  1. خوردن دانه جو تشنگی را رفع می کند. تب را از بین می برد و به عنوان مقوی عمل می کند. و مالت کمک زیادی به هضم غذاهای نشاسته ای و برای کاهش ترشح شیر برنامه های کاربردی وجود دارد.
  2. به گفته دانشمندان سنتی جو طبیعتاً سرد و خشک است و مواد مغذی آن کمتر از گندم است اما قابض و خشک تر است.
  3. جوش صفرا و خون و تب را برطرف می کند تب سل کاهش می دهد. برای مثانه مضر است، از این جهت باید با روغن و بخور خورده شود.
  4. جو به راحتی هضم می شود، خون خوب می دهد و به اصطلاح معده خون ساز، اما ضعیف می دهد.
  5. به گفته مرکز دانش MNT، نصف فنجان جو 326 کالری، 11.5 گرم پروتئین، 2 گرم چربی، صفر گرم کلسترول، 68 گرم کربوهیدرات و 16 گرم فیبر در رژیم غذایی روزانه دارد. فواید غذا
  6. آمارهای جالب نشان می دهد که مصرف نصف فنجان جو، 3 درصد نیاز روزانه به کلسیم، 18 درصد آهن، 40 درصد تیامین، 25 درصد ریبوفلاوین، 21 درصد نیاسین، 15 درصد ویتامین B6 از فولات، 30 درصد منیزیم، 25 درصد فسفر، 12 درصد پتاسیم، 17 درصد روی، 23 درصد مس، 50 درصد سلنیوم و 90 درصد نیاز بدن به منگنز را تامین می کند و بتا گلوکان که نوعی فیبر است نیز در جو یافت می شود.
  7. جو، به نظر می رسد از چند جهت است کاهش دهنده کلسترول موثر است. یکی اینکه مانند داروهای شیمیایی کلسترول موجود در بازار، در مکانیسم تولید کلسترول در کبد اختلال ایجاد می کند و کلسترول را کاهش می دهد. محققان وزارت کشاورزی ایالات متحده در مرکز تحقیقات مدیسون سه ترکیب جداگانه را در جو کشف کردند که توانایی کبد برای تولید کلسترول LDL را مهار می کند.
  8. بسیاری از مطالعات نشان داده اند که افزایش مصرف غذاهای گیاهی مانند جو یک عامل خطر است چاقی، دیابت، بیماری های قلبی و مرگ و میر را کاهش می دهد باعث کاهش وزن، حفظ سلامت مو و افزایش انرژی می شود.
  9. جو برای سرد مزاجان مضر است پس باید آن را با شکر خورد.
  10. مواد شیمیایی معروف به مهارکننده‌های پروتئاز که در دانه‌های گیاهی از جمله جو یافت می‌شوند، عواملی را که باعث سرطان در مجرای روده می‌شوند سرکوب می‌کنند و جو را به یک عامل ضد سرطان تبدیل می‌کنند.
  11. مالت جو به هضم غذا کمک می کند و مغذی است و سینه ها را نرم می کند که برای درمان ناراحتی های گوارشی تجویز می شود.
  12. آبجو سرد و مرطوب است. خون، صفرا، بلغم سوخته و تب و گرگرفتگی را تسکین می دهد. گرمای باطنی را تسکین و گرم می کند و تشنگی مفرط را فرو می نشاند سل و زخم ریه و جنب و سردرد گرم و مانند آن نافع است.
  13. اگر آبجو را با نصف وزن جو و خشخاش کوبیده و فرنی مخلوط کنند برای سردردهای گرم مفید است و با عناب و پستان و انجیر و خرما برای درد سینه و سرفه مزه شده است.
  14. آب جو که به آن کشک می گویند سرد تا خشک و غلیظ تر از ماءالشعیر است و برای اسهال صفراوی و گرم مزاج ها مفید است و غرغره آن برای گلو درد و گلودرد نافع است.
  15. سبوس مهمترین درمان طبیعی برای یبوست است. یبوست همچنین از بروز هموروئید جلوگیری می کند، از التهاب دیورتیکول (کیسه گرد با اشکال و اندازه های مختلف که در دیواره داخلی روده تشکیل می شود)، سرطان روده بزرگ، شقاق، فیستول، شقاق معده و عفونت های دستگاه گوارش (اغلب در افراد مسن) جلوگیری می کند.
  16. طبق مطالعات مختلف، سبوس غنی ترین منبع غذایی برای فیبر و فیبر گیاهی است. الیاف و الیافی هستند که عمدتاً مواد سلولزی و همی سلولزی هستند و مصرف آنها باعث ایجاد آنها می شود. افزایش حجم مدفوع تبدیل می شود. افزایش حجم مدفوع عامل اصلی مبارزه با یبوست و بیماری روده بزرگ و ایجاد سرطان روده بزرگ است.


بیشتر بخوانید  بررسی روند اجرای طرح تحول نظام سلامت با حضور وزیر بهداشت

دیدگاهتان را بنویسید