با مردان بد قلق و عصبانی این گونه رفتار کنید!
فرمان اول: باورش کن
به گزارش دلگرم : بیشتر مردان دل شان می خواهد که که همسرشان باورشان کند .اصلا خوششان نمی آید که همسرشان در توانایی ها واستعدادهایشان(مثلا در تامین امنیت ورفاه و…)شک داشته باشد.با رفتار و گفته هایتان به آن ها بفهمانید که توانایی و مهارت واستعدادو پشتکارشان را باور دارید البته دروغ نگویید چون اساساخوب نیست.
فرمان دوم: حرف بزن
برای اینکه همسرتان بفهمدشما اورا درک میکنیدخودتان را موظف کنیدکه هر روز به مدت کوتاهی درهمین خصوص با او حرف بزنید..بیست دقیقه که در هر روز زیاد نیست .هست؟حتی اگر جوابتان به این سوال مثبت باشد.باز هم این صحبت بیست دقیقه ای را از همسرتان دریغ نکنیدچون تاثیرش خیلی بیشتر از بیست دقیقه است که در ذهن شماست.آیا همسرتان ارزش ۲۰دقیقه ندارد؟
فرمان سوم: تاییدش کن
اکثر آدم ها دوست دارند مورد تاییدباشندهمسر شماهم مثل بقیه چه فرقی میکندتا میتوانید در مناسبت های مختلف همسرتان را تایید کنید.نه با استفاده ازجملات کلیشه ای ومسخره مثل«وااااااای تو فوق العاده ای…بی نظیری….تو حرف نداری..این حرف ها را دیگر هیچ مردی باور نمیکند.خودتان راخسته نکنیددلتان باید با زبانتان یکی باشداگر بتوانید این کار را بکنید قدم بزرگی در تحکیم پیوندتان برداشته اید.
فرمان چهارم: روی اعصابش راه نرو
آیا شما خوشتان می آید کسی به شما بگوید که این کار را بکن وآن کار رانکن؟مردها هم مثل شما دلشان نمیخواهدهمسرشان مدام از انها بخواهد که زیر ورو شوندتا آنجا که میتوانید مردتان را آنچنان که هست قبول کنیدخیلی از مردهااز اینکه همسرشان بخواهد آن ها را مدام تغییربدهدآزرده خاطر وگاه خشمگین میشوند.ادم میتواند خودش را خیلی راحت عوض کندولی عوض کردن دیگران خیلی سخت است.
فرمان پنجم: مغزش را گاز نزن
اگر شوهرتان خسته است ومیخواهید به مطلب مهمی رو بگویید بلافاصله به اصل مطلب برید وحاشه پردازی نکنیداگر نیاز به دانستن جزییات باشند خودشان پرس و جو میکنند.
فرمان ششم: چرتکه نیانداز
به هر طریق ممکن..محبتتان را به همسرتان نشان دهید وچرتکه نیاندازید.دنبال یک موقعیت خاص نباشیدخیلی از مردها هستند که از خودشما هم رمانتیک ترند.
فرمان هفتم: احترام بگذار
وقتی همسرتان دارد افکار وعقایدش را به شما میگویدتو ذوقش نزنیدهمیشه وهمه جا نشان دهید که برایش احترام قایل اید.وقتی همسرتان خسته از کار برمیگرددخودتان را بی حوصله ومشغول به کار نشان ندهیدوبه آشپز خانه دور خودتان نگردید.
فرمان هشتم: امان بده
تقریبا تمام ادم های روی زمین احتیاج دارند که در پایان روز دوباره انرژی بگیرندوجسم وروحشان را بازسازی کنند مردها که از مریخ نیامده اند.بازهم خوششان نمی آید که وقتی ازکار خسته وکوفته برمی گردند شما تمام اتفاقات روز را برایشان بازگوکنید.امان بدهیدبگذارید کمی استراحت کنند و بعدآرام آرام به شرح ماوقع شروع کنید.
فرمان نهم: اعتماد کن
اعتماد…حیاتی تریت عامل برای شکل گیری یک ازدواج موفق است.اگر به هر دلیلی به همسرتان اعتماد کامل نداریدبه جاسوسی متوسل نشوییدچون اوضاع خراب تر میشودمنطقی ترین کار این است که از یک آدم امین ودارای صلاحیت مشاوره بخواهید.
فرمان دهم: رفیق اش باش
رابطه تان را طوری با همسرتان تنظیم کنیدکه هم عاشقش باشید وهم بهترین دوست ورفیقش…برای اینکه بتوانیدسال های سال دوست وهمراه همسرتان باشیدباید راه هایی پیدا کنیدتا وقت بیشتری را با بگذرانیدوکارهای بیشتری را با کمک همدیگر انجام بدهید.
مدیریت زندگی با همسر عصبی
آرام باشید:
موافقیم که آرام ماندن در طول زندگی با همسر عصبی اصلا کار ساده ای نیست، به خصوص اگر همسرتان سر شما داد بزند و توهین کند. اما هر چقدر شما آرام تر باشید، همسرتان زودتر خشمش را فرو می خورد. آرام ماندن یک استراتژی موقت است تا آتش خشم را در لحظه خاموش کند. اگر هر دو شما شروع به فریاد زدن کنید، هیچ فایده ای ندارد. وقتی عصبانیت همسرتان تمام شد می توانید بر سر موضوع حرف بزنید.
جنگ نکنید:
این نکته ادامه نکته قبل است. اگر شما هم در پاسخ به خشم همسرتان عصبانی شوید، هیچ فایده ای ندارد. اگر شما هم به آتش قبلی هیزم بیافزایید، دیرتر خاموش می شود و خسارتی که به بار می آید بیشتر خواهد بود. اجازه دهید همسرتان به تنهایی عصبانی باشد. تضاد رفتار آرام، صلح طلب و بالغ شما ممکن است به همسرتان در درک زشتی رفتارش کمک کند.
نقاط مثبت او را تقویت کنید:
در زمان صلح از او جلوی فرزندان و دیگران تعریف کنید. همسرتان چه ویژگی خوبی دارد؟ زمان هایی وجود دارد که همسرتان رفتار خوبی دارد و از جملات زیبا برای بیان احساسات خود استفاده می کند. در این لحظات او را تایید و تشویق کنید. هرگز تلاش نکنید که در چنین زمانی به او کنایه بزنید یا برای انتقام با او بدرفتاری کنید. بیان کردن ویژگی های مثبت و تحسین رفتار صحیح باعث می شود که همسرتان به دنبال تقویت دیگر نقاط ضعف خود برود تا تایید شما را در آنها نیز کسب کند.
به رفتار خود فکر کنید:
در اینجاست که باید به شدت با خود صادق باشید. آیا چیزی در رفتار شما وجود دارد که باعث عصبانیت همسرتان می شود؟ کدام یک از رفتارهای شما محرک عصبانیت همسرتان است؟ به علاوه، باید فکر کنید کدام محرک ها باعث آن رفتاری در شما می شود که خشم همسرتان را برمی انگیزد. هرچقدر بیشتر از عوامل عصبانیت همسرتان آگاه شوید، بهتر می توانید جلوی آن را بگیرید و رابطه بهتری خواهید داشت. اگر به این نتیجه رسیدید که شما در آتش افروزی بحث سهمی دارید، مسئولیت پذیر باشید و سهم خود را بپذیرید. این کار تنش را در رابطه شما کمتر می کند و باعث می شود همسرتان نیز سهم خود را بپذیرد.
فرد عصبی به طور طبیعی مایل است گناه خشم خود را به گردن همسرش بیاندازد. اجازه ندهید این سرزنش ها در قضاوت شما تاثیرگذار باشند و خود را مقصر بدانید. به یاد داشته باشید که شما فقط مسئول رفتار خود هستید نه دیگران. اگر شما کار اشتباهی کرده اید عذرخواهی کنید و رفتار خود را اصلاح کنید.
حتماً بخوانید:
مرز تعیین کنید:
زندگی با همسر عصبی باید با تعیین مرزهای دقیق همراه شود. تا چه حد می توانید خشم همسرتان را تحمل کنید و کجا خط قرمز شماست؟ به همسرتان نیز این مرزها را اطلاع دهید. مرزها به همسرتان نشان می دهند که هر رابطه به احترام نیاز دارد. به یاد داشته باشید که مرز بندی به معنی زندگی غیرمنطقی نیست، بلکه مرزها برای ایجاد رابطه ای سالم است.
بی احترامی و آزار را تحمل نکنید:
یکی از مرزهایی که باید کاملا مشخص کنید مسئله بی احترامی و آزار است. هیچ توجیحی برای آزار دادن جسمی و روحی نیست. آیا به خود اجازه می دهید که تحقیر شوید، سرتان داده زده شود و کیسه بوکس ضربه های کلامی، عاطفی و جسمی باشید؟ اگر بی احترامی و آزار را تحمل کنید، همسرتان را قانع می کنید که این کار اشکالی ندارد. این طور نیست، شما باید در این مورد صریح و قاطع باشید.